• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Prosjektledelse gyminstallasjon

3D tegning og designhjelp

Våre 3D-tegninger hjelper deg med å få et virtuelt bilde av anlegget ditt. Dette er en svært effektiv måte å få oversikt over investeringen din på, og hjelper deg med å markedsføre anlegget ditt, uansett om det er et nytt eller eksisterende anlegg. Vi kommer gjerne på besøk og hjelper deg med alle tenkelige spørsmål fra idé til ferdig løsning. Kontakt oss på info@kraftmark.no for å bestille et besøk.

Konsept

Etter mer enn 20 år i bransjen har Kraftmark sett muligheten til å utvikle ulike treningskonsepter som kombinerer tradisjonell trening med kvalitetsutstyr på en innovativ måte. Det gir et bærekraftig supplement til ditt andre tilbud som medlemmene kommer tilbake til og tiltrekkes av. Med Kraftmarks treningskonsept får du alt du trenger, i én pakke, for å tilby gruppetrening som hever nivået i hele virksomheten. Kontakt oss for mer informasjon om våre ferdige konsepter på info@kraftmark.no.

Installasjon

Vi i Kraftmark hjelper deg med installasjoner av utstyret vårt, alt fra små funksjonsarealer til store CF-bokser, innendørs eller utendørs, ingen områder er for store eller for små. Vi hjelper deg med en unik løsning som passer dine behov. Vi har flere kompetente serice-teknikere til din disposisjon. Ikke nøl med å kontakte oss på service@kraftmark.no

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen