• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Levering

1.    Hva er normal leveringstid? Vårt mål er å tilby så raske leveranser som mulig. Vanligvis tar det mellom 7-14 virkedager fra du har lagt bestillingen, med mindre annet er angitt på produktsiden. Hvis alle produktene i bestillingen din er merket med "Kort leveringstid," sendes produktene innen 2-4 virkedager.

2.    Hvordan får jeg informasjon om leveransen min? Så snart bestillingen din er på vei til deg, vil du motta en automatisk melding med sporingsnummer direkte fra transportøren. Dette gjør det enkelt for deg å følge leveransen i sanntid.

3.    Behandler dere delte leveranser? Vi sender ut hele bestillingen din når alle produktene er tilgjengelige. Dessverre har vi for øyeblikket ikke muligheten til å dele leveranser. Hvis du ønsker å bytte ut et produkt som ikke er på lager, vennligst kontakt oss via chat, telefon eller e-post for å diskutere alternativene dine.

4.    Hvilke transportører bruker dere, og hvordan kan jeg kontakte dem? Her er kontaktinformasjonen til våre hovedtransportører: 

DSV Norge: +47 09870 
Bring: 04045 
Instabox: 80 01 41 14

5.    Kan leveringstiden variere avhengig av produktet? Ja, leveringstiden kan variere avhengig av produktet. Vennligst merk eventuell informasjon på produktsiden angående spesifikke leveringstider for enkeltprodukter.

6.    Kan noen andre motta leveransen min? Ved levering må du som mottaker kunne legitimere deg. Hvis noen andre mottar leveransen for deg, må vedkommende kunne legitimere både seg selv og deg. Leveringsmottaker og leveringsadresse kan ikke endres i etterkant.

7.    Hva gjør jeg hvis produktet mitt er skadet under transport? Skader må noteres på fraktbrevet ved levering og rapporteres sammen med sjåføren. Skader på både varer og emballasje skal dokumenteres med bilde. Inspeksjon av varene anbefales før bestilling av montør eller håndverkere.

8.    Hva gjelder ved leveransehindringer? Ved leveransehindringer på grunn av feilaktige opplysninger eller hvis du ikke kan motta godset, belastes en avgift. Det er viktig å kontrollere og korrigere alle opplysninger før kjøp. Hvis leveransen hindres uten varsel, belastes en avgift i henhold til fraktselskapets satser.

9.    Hva skjer med leveranser som jeg ikke henter? Uavhentede varer returneres til oss etter 7 kalenderdager hos postagenten. Vi forbeholder oss retten til å belaste kostnader for håndtering av uavhentede varer. Hvis du ønsker å returnere en vare etter kjøp, må du først hente pakken og deretter følge våre returinstruksjoner.

10.    Lagerleie: For hjemleveringer påløper lagerleie fra den syvende dagen etter at varene ankommer den endelige terminalen. Svar raskt på varselet for å unngå leieavgifter. Leieprisen tilsvarer rederiets satser.

11.    Levering til Svalbard: Kraftmark.no sender til hele fastlands-Norge. Ta kontakt ved leveranser til Svalbard.

 

Takk for at du velger oss! Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via chat, telefon eller e-post. Vi streber etter å gjøre kjøpsopplevelsen din så smidig som mulig. Les videre i detalj om leveringsvilkårene i våre kjøpsvilkår.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen