• Rask levering
 • Eget lager
 • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Kjøpvilkår

Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kjøpsvilkårene skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene. Du kan lese mer om dine rettigheter og forpliktelser som forbruker hos Forbrukerombudet.

Selskapet

Kraftmark - en del av WeSports Group
Lovlig selger: Volition NUF, organisasjonsnummer 913 191 552.
Adresse: Dronning Eufemias Gate 59, 0194 Oslo
E-post: post@kraftmark.no

Fraktkostnad

Fraktkostnader vises i kassen.

Kraftmark.no sender til hele fastlands-Norge. Kontakt oss hvis du ønsker levering til Svalbard eller Jan Mayen. Det kan være et gebyr for frakt.

Betalingsavgifter

Vi tilbyr deg å betale med helt avgiftsfri faktura hos oss. Dette innebærer at det ikke tilkommer noen kostnader utover treningsapparatet. Alle priser er inklusive merverdiavgift og oppgitt i NOK. Toll tilkommer ikke.

Betaling

Faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt  personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling av bestillingen din opp til 120 måneder
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%.
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her: http://www.sveawebpay.no/kontovilkar/

Les igjennom teksten over og tilpass de vilkår som gjelder din nettbutikk. For mer informasjon om netthandel vises det til: http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Følgende kostnader tilkommer ved Delbetaling:
295 kr i etableringsavgift samt 45 kr i fakturaavgift. 19,90 % rente.

Kortbetaling
Tillatte kort på Kraftmark.no er VISA og MasterCard. Ingen ekstra kostnader tilkommer. Ved betalingen oppgis kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden som finnes på baksiden av kortet. Kraftmark.no bruker 3D-secure som er en sikkerhetsstandard utviklet av VISA og MasterCard. Betalingen skjer via Dibs som er PCI-sertifisert samt følger internasjonale sikkerhetsstandarder. All informasjon som sendes er kryptert noe som gjør at utenforstående ikke kan få tilgang til konfidensiell data gjeldene din kortbetaling.
For enkel og sikker håndtering av kostnader som kan tilkomme i etterkant (eksempelvis tillegg du kunne ønske i ettertid), lagres kortopplysningene dine for dette formålet. Kraftmark.no har ikke tilgang til kortopplysningene da disse utelukkende håndteres av PCI-sertifiserte Nets. Bestillingens totale beløp reserveres direkte på kontoen din, men dras først ved leveranse av bestillingen din, men senest etter 3 dager.

Forskuddsbetaling
Totalbeløpet settes inn til vårt bankkontonummer 81111143455 Danske Bank. Vær oppmerksom på at bankenes håndtering kan innebærer at det kan gå et par bankdager fra betalingstidspunktet.

Leveranser

Leveransevilkår
Leveransen skjer fra leverandørens lager til den leveranseadressen som er oppgitt av deg. Våre leverandører forbeholder seg retten til å velge transportfirma for samtlige leveranser. Det er kjøperens ansvar å sikre at leveranseadressen som er oppgitt ved betalingstidspunktet er korrekt. Det er også kjøperens ansvar å være kontaktbar i sammenheng med leveransen. Ansvaret for varen går over til kunden etter at den er mottatt. Kjøperen har ansvar for å undersøke forpakningen sammen med transportøren samt å rapportere eventuelle synlige skader på fraktseddelen.

Leveransetider
På nettsiden oppgis våre preliminære leveransetider. For mer nøyaktige leveransetider for hvert produkt ber vi deg om å kontakte oss via e-postadressen post@kraftmark.no. Våre leveransetider er normalt innen en intervall på 2-10 dager.

Transportskader
Kjøperen har ansvar for å undersøke forpakningen sammen med transportøren og å rapportere eventuelle synlige skader på fraktseddelen.

Leveringshindringer
I tilfelle leveringsforsinkelse på grunn av at du som kunde oppgir feil informasjon om leveringsadressen, eller kontaktinformasjon som e-postadresse eller mobilnummer for varsling, vil du bli belastet et gebyr. Sørg derfor for å sjekke at all informasjon er riktig før du kjøper. Mottakeren må også kunne identifisere seg under pakkelevering.
Hvis du bestiller en levering hos et av rederiene våre, men hindres i å motta varene, må dette varsles til rederiet så snart som mulig, slik at de kan booke om leveransen. Hvis du ikke varsler dem, eller hvis de ellers er forhindret fra å levere (for eksempel åpner du ikke når de ringer på døren), vil du bli belastet et gebyr for forsinkelser i leveransen. Kostnaden på bomturer er 450,- NOK.
 
Uavhentede varer
Forsendelsen er hos postagenten i 7 kalenderdager før den returneres til oss. Vi forbeholder oss retten til å belaste kostnadene for håndteringen som skjer med uavhentede varer (returfrakt, håndteringskostnader osv.). Vær oppmerksom på at hvis du angrer på et kjøp og vil returnere varen, må du først hente pakken og deretter returnere i henhold til våre instruksjoner. Se under overskriften Åpne kjøp / returer for mer informasjon.
Følgende avgifter gjelder for uavhentede varer.
Returforsendelse.
Prisene er nevnt i dette avsnittet er oppført inkludert moms.

 
Lagerleie
For leveranser der du som kunde har bestilt hjemlevering, vil du bli belastet en lagerleie fra den syvende dagen fra varene ankom den endelige terminalen. Vær derfor rask med å svare på varselet og motta varene. Leien tilsvarer rederiets sats.
Vær oppmerksom på at hvis du angrer på et kjøp og vil returnere varen, må du først motta pakken og deretter returnere i henhold til våre instruksjoner. Se under overskriften Åpne kjøp / returer for mer informasjon.

Firmabestillinger

Ved reklamasjon av forretningsforhold, henviser vi til reglene i Kjøpsloven. Ved uenighet rundt tolkning av loven, henvises problemstillingen til en allmenn domstol.

Åpent kjøp/returer

Du har full bytte- eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vil du angre kjøpet, bes du kontakte oss via e-postadressen post@kraftmark.no. Les mer om >> Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven).

Du som kunde står fritt til å velge returmetoden, men husk at du er ansvarlig for returkostnaden. 

Returnerte varer må være ubrukte og ligge i originalemballasjen. Ellers i samsvar med angrerettloven vil avskrivninger belastes. Er produktet installert/dyrket er en prisreduksjon på 20% med nedbetaling.

Returadresse
Agerum
C/O Zidcore AB
Östra Storgatan 36
S282 75 Hästveda

Reservedeler kan dessverre ikke returneres.

Smartklokker kan kun kontrolleres - ikke startes eller brukes.

Returfrakt

 • Tredemøller    900 NOK
 • Crosstrainer    900 NOK
 • Spinningsykkel    900 NOK
 • Trimsykkel    900 NOK
 • Romaskin    900 NOK
 • Skistakemaskin    900 NOK
 • Trainer    500 NOK
 • Styrkeprodukter 0-199 kg    500 NOK
 • Styrkeprodukter 200 - 500 kg    900 NOK
 • Styrkeprodukter 501 - 801 kg    1500 NOK
 • Styrkeprodukter 801 - 1000 kg    2000 NOK
 • Styrkeprodukter 1001 - 2000 kg    3000 NOK
 • Styrkeprodukter 2001 ->  kg    3500 NOK
 • Andre produkter    500 NOK

Kontakt gjerne kundeservice hvis du har spørsmål angående retur.

Data-, skrive- og trykkfeil

Dersom det er vesentlige data-, skrive- eller trykkfeil fra vår side i nettbutikken, annonser eller lignende, som overstiger 15 % av ordinær salgspris, forbeholder vi oss retten til ensidig å endre, fjerne eller avvise bestillingen. Denne retten gjelder også dersom du som kunde allerede har mottatt en ordrebekreftelse eller lignende. Videre forbeholder vi oss også retten til å kansellere en ordre på grunn av force majeure, hvis vi på grunn av uforutsette omstendigheter, som krig, ekstraordinære naturhendelser, brann, streik eller pandemier, ikke er i stand til å oppfylle vilkårene i kontrakten.

Vi har mulighet til å gjøre endringer inntil varen er pakket på vårt lager. Hvis varen allerede er pakket på vårt lager, må du bruke angreretten i stedet.

Informasjon

Vi forbeholder oss retten for eventuelle feil i informasjonen og bilder og video. Vi kan ikke garantere at produktbilder og miljøbilder reflektere et produkt eksakte utseende og tilstand.

Informasjon om Black Friday, Cyber mandag og Singles Day

Prisene under Black Friday, Cyber Monday og Singles Day gjelder bare i løpet av disse dagene. Normale forhold vedrørende angrerett og garantier gjelder. Oppgitte rabatter er allerede trukket fra. På grunn av økte volumer i disse dager, kan leveringstiden være lenger.

Giveaway

Hvis varer returneres, noe som i etterkant innebærer at du ikke i tilstrekkelig grad lengre oppfyller kravet for giveaways, skal tildelt giveaway returneres.

Garantier

For firmaer gjelder kun garanti for artikler som er beregnet for firmabruk. Se aktuell produktside for informasjon angående hvilken brukergruppe produktet er beregnet for. Du er naturligvis velkommen til å kontakte oss via post@kraftmark.no for spørsmål angående hvilke produkter som er beregnet til å brukes av bedrifter.

Personupplysninger

Kraftmark.no behandler alle personopplysninger konfidensielt og bruker dem utelukkende for kredittvurdering samt ved våre kontakter med deg som kunde.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen