• Rask levering
 • Eget lager
 • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Leveransspørsmål

 1. Hvordan kontakter jeg deres kundeservice? Du kan kontakte kundeservice enten ved å ringe oss på 23 50 79 12 eller ved å sende din henvendelse til post@kraftmark.no.

 2. Hvordan kan jeg spore min bestilling? Når produktene er sendt fra vårt lager, vil du motta en automatisk melding fra transportøren. Hvis du trenger å komme i kontakt med transportøren, finner du relevant kontaktinformasjon her >>.

 3. Når får jeg pakken min? Vårt mål er å tilby så raske leveranser som mulig. Med mindre annet er angitt på produktsiden, tar det normalt sett mellom 7-14 virkedager fra bestillingsdatoen. Er alle produktene i bestillingen din merket med "Kort leveringstid", vil de imidlertid bli sendt innen 3-5 virkedager.

 4. Kan jeg endre eller avbryte bestillingen min? Du kan justere bestillingen din frem til pakkeprosessen starter. Når bestillingen pakkes, er det ikke lenger mulig å gjøre endringer.

 5. Hva gjør jeg hvis produktet er skadet ved levering? Merk skader på fraktseddelen med sjåføren når du mottar leveransen. Skader på varen og emballasjen bør dokumenteres med foto for klarhet. Sjekk alltid varene før du bestiller montør eller håndverker. Kontakt deretter kundeservice ved å svare på ordrebekreftelsen din og beskriv hva som har skjedd.

 6. Leverer dere med innbæring og installasjon? Vi tilbyr bare levering til port eller tomtgrense, og for øyeblikket tilbyr vi ikke installasjon av produktene.

 7. Hvordan returnerer jeg et produkt? Du har full angrerett eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Hvis du ønsker å angre kjøpet ditt, vennligst kontakt oss ved å svare på ordrebekreftelsen din eller skrive til oss på post@kraftmark.no. Returnerte varer må være ubrukte og i original emballasje for full refusjon. Eventuell returfrakt betales av deg som kunde. Hvis varen er montert eller brukt, vil det bli gjort en 20% prisreduksjon ved refusjon. Smartklokker kan bare kontrolleres - ikke startes eller brukes. Vennligst merk at åpent kjøp ikke gjelder for reservedeler og spesialbestilte varer.

Order- & bestillingspørsmål

 1. Hvilke betalingsalternativer tilbys? Som kunde kan du velge mellom følgende betalingsmetoder:

  VIPPS: Pengene trekkes fra kontoen ditt når produktene er sendt fra lageret.
  Kort: Pengene blir trukket fra kortet ditt når produktene er sendt fra lageret.
  Faktura via Svea (14 dager): Fakturaen aktiveres når produktene forlater lageret, og du har deretter 14 dager på å betale fakturaen. For bedriftsbestillinger er betalingsfristen 30 dager.
  Paypal: Pengene trekkes umiddelbart ved kjøpet.
  Forskuddsbetaling: Betalingsinstruksjoner finnes på ordrebekreftelsen din, og bestillingen din behandles når betalingen er mottatt.
  Faktura forening: Fakturametoden for foreninger brukes når du bestiller for en forening. Riktige opplysninger for foreningen må oppgis som faktureringsinformasjon. En manuell kredittsjekk utføres, og fakturaen sendes deretter som en PDF til e-postadressen oppgitt ved bestillingen. Betalingsfristen for fakturaen er 10 dager fra ordren er sendt.

 2. Hvordan gjør jeg en bestilling? For å gjøre en bestilling må du først velge de produktene du ønsker og legge dem i handlekurven. Ved kassen velger du leveringsmetode (hjemlevering eller post i butikk). Deretter velger du ønsket betalingsmetode. Når kjøpet er fullført, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse sendt til e-postadressen din. Sjekk også søppelpostmappen din hvis meldingen skulle ende der.

 3. Hvordan bestiller jeg som bedrift med faktura som betalingsmetode? Hvis du ønsker å gjøre en bestilling som bedrift, endrer du status fra privatperson til bedriftskunde i kassen. Deretter velger du Svea Checkout og ønsket betalingsmetode. Under bestillingsprosessen må du legitimere deg med BankID, noe som kun gjøres for å identifisere den som gjennomfører bestillingen.

 4. Finnes det noen rabattkode jeg kan bruke? Normalt sett bruker vi ikke rabattkoder og fokuserer på å tilby så lave priser som mulig. Det kan imidlertid hende at vi tilbyr rabattkoder gjennom nyhetsbrevene våre. Hvis du har en rabattkode, kan du legge den inn ved kassen før du fullfører bestillingen.

 5. Tilbyr dere gratis frakt eller fri retur?
  Frakt: For øyeblikket tilbyr vi ikke gratis frakt og streber i stedet etter å holde prisene så lave som mulig.
  Retur: En returkostnad påløper alltid. For gjeldende returkostnader og returvilkår, se (Länk till köpvillkoren).

Annet

 1. Hvilke fordeler er det å opprette en konto? Ved å registrere en konto lagres alle kjøpene dine på ett sted, og du kan alltid få tilgang til kvitteringen din digitalt. Når en leveranse er på vei til deg, kan du enkelt se det aktuelle sporingsnummeret ved å logge inn på kontoen
Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen