• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Om Kraftmark

Fra ide til ferdig senter!

MED DEN ENE FOTEN I DEN TRADISJONELLE VERDEN OG DEN ANDRE I NUET SKAPER KRAFTMARK TRENINGSUTSTYR MED FOKUS PÅ FUNKSJONALITET OG KVALITET. KRAFTMARK VIL GI DEG TILLIT TIL VÅRE PRODUKTER SAMTIDIG SOM VI ER NYSKAPENDE OG IMØTEKOMMER MARKEDET MED DET NYESTE INNEN FUNKSJONELT TRENINGSUTSTYR.


Finansiering

Vi samarbeider med de største og beste finansieringsselskapene for å hjelpe deg med å gi deg de beste forutsetningene for å drive anlegget ditt. Uansett om du velger leasing eller leie - diskuterer vi sammen hvilke opplegg som passer best for deg!

3D Tegninger

3D-tegninger hjelper deg med å få et virtuelt bilde av senteret ditt. Dette er en svært effektiv måte å få oversikt over investeringen din, og hjelpe deg med å markedsføre senteret ditt, enten det er et nytt eller eksisterende senter.

Konsept

Kraftmark har etter mer enn 20 år bransjen sett muligheten til å utvikle ulike treningskonsepter som kombinerer tradisjonell trening med kvalitativt utstyr på en ny måte. Det gir et komplement til andre tilbud som medlemmer kommer tilbake til og er tiltrukket av. Med Kraftmarks treningskonsept får du alt du behøver, i en pakke, for å tilby gruppetrening som øker nivået på hele virksomheten. Kontakt oss for mer informasjon om våre ferdige konsepter.
Forretningssystem
Vårt eget system Wondr er et forretningssystem spesielt utviklet for å være en støtte i din forretningsvirksomhet. Systemet muliggjør og forenkler digital markedsføring, medlemsadministrasjon, betalinger, bookinger, adgangskontroll og mye mer.

Takket være systemets innebygde moduler kan du tilpasse en optimal løsning for dine spesifikke behov. Kanskje trenger du bare grunnleggende funksjoner som medlemsregister, mine sider, rapporter og medlemskapsadministrasjon? Eller kanskje ønsker du å legge til en nettbutikk, få hjelp med  adgangskontrollen, bok timen eksternt, og støtte for å administrere kampanjer.

Utdanning & forelesninger

Vi har i dag flere kurs og forelesninger innen trening. Alt fra markedsføring til boks management som handler om hvordan du blir en vellykket eier av et senter/boks. Med våre profesjonelle instruktører skreddersyr vi også kurs til våre kunder. Noen av våre populære kurs inkluderer 3D Training, Løfte teknikker, Pumping Iron og Small Group Training.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen