• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Lei eller leas et gym

Leasing eller leie av treningsutstyr kan være en kostnadseffektiv løsning for de som ønsker å starte et treningsstudio eller legge til mer utstyr til et eksisterende. Det er flere fordeler med å lease eller leie treningsutstyr. Her er noen eksempler.

Kostnadsbesparelser: Leasing eller leie av treningsutstyr kan være billigere enn å kjøpe det direkte. Det kan også være et godt alternativ for de som ikke er sikre på hvor lenge de kommer til å trenge utstyret, eller for de som ønsker å teste ulike typer utstyr før et kjøp.

Fleksibilitet: Ved å lease eller leie treningsutstyr kan du velge utstyret du trenger, når du trenger det. Dette kan være spesielt nyttig for treningssentre som opplever sesongmessige svingninger i medlemskapet eller for bedrifter som nettopp har startet opp og ønsker å legge til utstyr etter hvert som de vokser.

Vedlikehold og reparasjoner: Når du leaser eller leier treningsutstyr kan du også legge inn fordelaktige serviceavtaler og dermed flytte ansvaret for vedlikehold og reparasjon av utstyret. Dette kan spare tid og penger, samt sikre at utstyret alltid er i god stand. Husk at det fortsatt er ditt ansvar å regelmessig rengjøre og tørke av utstyr for å holde det friskt.

Skattefordeler: I noen tilfeller kan leasing eller leie av treningsutstyr også gi skattefordeler. Rådfør deg med skatterådgiveren din for mer informasjon.

Oppdatert utstyr: Leasing eller leie av treningsutstyr kan gi deg tilgang til det mest oppdaterte utstyret, en smart måte å holde medlemmene glade og føle at de går til et treningsstudio som alltid er i tide.

Når du vurderer å lease eller leie treningsutstyr, er det viktig å finne et anerkjent leasingselskap som tilbyr et bredt utvalg av utstyr og fleksible leasingmuligheter. Det er også viktig å lese leiekontrakten eller leieavtalen nøye for å forstå vilkårene, inkludert eventuelle gebyrer, straffer og vedlikeholdsansvar. Vi i Kraftmark hjelper deg selvsagt gjerne med dette også.

Samlet sett kan leasing eller leie av treningsutstyr være en fin måte å få utstyret du trenger uten å måtte gjøre en stor forhåndsinvestering. Det kan også gi fleksibilitet og kostnadsbesparelser, i tillegg til at du enkelt kan oppgradere til nytt utstyr over tid.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen