• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Kondisjonstrening på Black Friday

Styrketrening på Black Friday

Velkommen til Black Week 2023!

Vi følger opp fjorårets dundersuksess med enda fler og bedre tilbud. Hold god utkikk mens kampanjen varer, de beste tilbudene kan bli fort utsolgt.

For å gi deg så god service som mulig holder kundeservice åpent ekstra lenge hele uken. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Prisene i Black Week gjelder bare den aktuelle uken. Normale betingelser når det gjelder angrefrist, reklamasjonsrett og garantier gjelder. Oppgitte rabatter har allerede blitt fratrukket prisen.

Pga økte volumer i løpet av disse dagene kan leveringstiden bli lengre enn vanlig, vi ber dere derfor om litt tålmodighet Vi jobber så fort vi kan. 

Hva er Black Friday?

Black Friday startet i USA, der fredagen etter Thanksgiving har i mange år vært starten for julehandelen. Derfor har butikker og netthandel lokket med kraftig reduserte priser for å lokke kunder. Det har vært så vellykket at denne fredagen ble årets største shoppingdag. De siste årene har Black Friday vokst til å bli årets største kampanjedag også i Norge. 

Når er det Black Friday?

Black Friday er dagen etter Thanksgiving, som i sin tur alltid er fjerde torsdagen i november. Derfor inntreffer datumet for Black Friday alltid mellom 23 og 29 november.

For deg som er nysgjerrig på når Black Friday kommer i årene som kommer, har du dagene her. Planlegg og prepp deg for kampanjene i god tid. Vi lover at du ikke kommer til å bli skuffet!

År 2023, Black Friday inntreffer fredag 24 november.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen