• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Skistakemaskin > Master Fitness Skitrainer S100 PRO
Master Fitness

Master Fitness Skitrainer S100 PRO

Master Fitness Skitrainer S100 PRO
Beskrivelse

Beskrivelse

Skitrener S100 PRO er en absolutt toppmodell av skitrenerne i Masters utvalg.
Motstanden er selvgenererende, noe som betyr at ingen ekstern strømforsyning er nødvendig for å kunne trene. Under trening består motstanden av en kombinasjon av luft og magnetisk motstand, noe som gir en fantastisk følelse og dynamisk motstandssimulering.

Stabelmomentet er individuelt mellom de to sidene, noe som skaper rikelig med variasjon.

Denne maskinen har et innebygd gulvstativ som gjør maskinen enkel å plassere.

Anmeldelse fra Best i test

Spennende stakemaskin med både luft- og magnetmotstand
Skitrainer S100 Pro fra Master Fitness er en spennende stakemaskin som overrasket oss positivt. Den har en kombinasjon av luft- og magnetisk motstand som gjør at du kan velge å kjøre skikkelig tungt, noe flere andre modeller i samme prisklasse mangler. I tillegg er de to tauene uavhengige av hverandre, noe som gjør at det er mulig å kjøre en annen type trening ved å bruke kun ett av tauene. Det gjør det mulig å utføre ulike styrkeøvelser for kjerne og armer.

Funksjonell trening
Skitrainer S100 Pro leverer funksjonell trening, og her har Master Fitness tenkt et skritt lenger enn mange av konkurrentene ved å tilby et bredere bruksområde. Til S100 Pro kan du kjøpe to forskjellige tilbehør som gjør at maskinen kan brukes til både kjerne- og armtrening. Siden motstanden reguleres av både luft og magnet, kan du legge til nok vekt til at treningen blir utfordrende. Både styrke- og kondisjonstreningen er veldig skånsom, og er et supert alternativ for deg som har problemer med for eksempel utslitte kneledd.

Pent utstyrt med tydelig display
S100 har komfortable og gripevennlige håndtak som også er utstyrt med lignende stropper som finnes på ekte skistaver. Det er fare for blemmer hvis du kjører for lange økter i starten før hendene har blitt vant til det. Er du redd for blemmer, anbefaler vi enten å kjøre litt kortere økter i starten eller å bruke treningshansker.
S100 Pro har en stor og oversiktlig skjerm som også er bakgrunnsbelyst. Den har en rekke treningsprogrammer som er forhåndsprogrammert, men du kan også stille inn dine egne. Det er ikke noe minnekort, noe som betyr at det ikke er mulig å lagre de selvlagde programmene. Treningscomputeren er selvgenererende, men den kan også kobles med strømledning til en vanlig stikkontakt.

Forberedelse til skisesongen
Vi liker at motstanden også er magnetisk styrt, slik at hvert stavtak kan være en skikkelig utfordring på samme måte som bratte oppoverbakker i skiløypa. Dessverre er det tungvint å justere dette under selve treningsøkten, da det krever at man endrer det manuelt på displayet. Det finnes heller ingen treningsprogrammer som er forhåndsprogrammert med ulike motstander, noe som hadde vært ønskelig.

Master Fitness Skitrainer S100 Pro er en stakemaskin for både kondisjons- og muskeltrening som gir mye for pengene. Den kan brukes flittig uten for mye slitasje på knær og ledd, noe som gjør den til et funksjonelt treningsverktøy også for dem som har ulike typer fysisk slitasje. Siden den også har et bredere bruksområde enn andre modeller i samme prisklasse, synes vi den er verdt å se litt ekstra på.

+ Overflateeffektiv, stropper til håndtakene, flere bruksområder
– Vrient å justere motstand under trening

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerVa6-5060100
EAN-kode7330101225860
VaremerkeMaster Fitness
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Mål & Vekt
Bredde65 cm
Høyde205 cm
Dybde130 cm
Vekt45 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Fristående/VegghengtFristående
Funksjoner
BluetoothJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuft- og magnetmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt bruk1 år
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeBorettslag, Foreninger, Firmagym, Hjemmebruk, Mindre hotell

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen