• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Styrke > Multigym > Multigym > Finnlo Autark 6800
Finnlo

Finnlo Autark 6800

Finnlo Autark 6800
Beskrivelse

Beskrivelse

Med Finnlos nye Autark 6800 hjemmestasjon kan du endelig trene alle viktige muskelgrupper hjemme, akkurat som på treningsstudioet. Som ekstra bonus har hjemmestasjonen en separat, multifunksjonell butterflyenhet, som gir deg nok bevegelsesfrihet, selv under ro- og benkpresstrening. Finnlos Autark 6800 er utstyrt med roterende håndtak som garanterer myk og nøyaktig bevegelse. Med den separate benpressenheten av høy kvalitet kan du effektiv bygge opp benmuskulaturen din. Resultatet av å trene med benpress er svært likt resultat man oppnår med knebøy - men det medfører mindre belastning for ryggen, samtidig som det styrker rumpe- og leggmuskler.

Hjemmestasjonen er utstyrt med vekt på 100 kg som består av 20 vektskiver på 5 kg stykk. Autark 6800 gir også avanserte vektløftere muligheten til å trene og definere muskler, akkurat som på treningsstudioet.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3948
EAN-kode4005251394805
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde200 cm
Bredde250 cm
Høyde223 cm
Vektmagasin100 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen