• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Styrke > Multigym > Multigym > Finnlo Autark 1500
Finnlo

Finnlo Autark 1500

Finnlo Autark 1500
Beskrivelse

Beskrivelse

Finnlo Autark 1500 hjemmegym gir profesjonell styrketrening for nybegynnere. Butterfly, lat pull og roing er tilgjengelig i dette treningsapparatet, i tillegg til et stort antall crunches- og kabelvarianter. I motsetning til andre hjemmegym, er Autark 1500 Multi-Gym en profesjonell maskin for omfattende trening av benmuskler, med knebøy og benlås. I tillegg er det bygget inn en triceps-øvelse slik at du kan trene effektivt med et hjemmegym. Det samme gjelder butterflyspaken der vinkelen kan justeres i fem posisjoner, noe som muliggjør flere forskjellige varianter.

Kjernen til Autark 1500 hjemmegym er en vektblokk på 80 kg, som er delt inn i 16 plater på 5 kg og er enkle å justere. De ergonomisk formede putene kan justeres vertikalt med rygg- og setehøyde og gjør treningen ergonomisk perfekt. Hjemmegymet har en stabil stålramme og kulelager. Autark 1500 hjemmegym kan oppgraderes med ytterligere 20 kg.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Anmeldelse fra Best i test

Stabil og stillegående multigym med forseggjorte komponenter
Finnlo Autark 1500 er en tradisjonell multigym som med sitt pene design og høye brukervennlighet passer inn i de fleste hjem.

Stabil, men vanskelig å flytte
Autark 1500 har som standard et vektmagasin på 80 kg, men kan leveres med 100 kg ved tilkjøp. Totalt veier maskinen dobbelt så mye, noe som gjør at den står stabilt på gulvet. Ulempen er at den blir vanskelig å flytte, så sørg for å finne riktig plassering med en gang. Samtlige deler av gymmen er av høy kvalitet, også putene, som i tillegg er riktig så komfortable.

Justerbar ryggstøtte og sete
Gymmens utforming gir brukeren en rekke gode øvelser, men i motsetning til gym med justerbare kabler begrenses muligheten til en mer funksjonell trening. Noen variasjonsmuligheter finnes imidlertid. For eksempel finnes det flere ulike innstillinger for brysttrening som gjør det mulig å trene ulike deler av brystmuskelen. Det godt beskyttede vektmagasinet er forholdsvis stille, og vektpakken som følger med, er tilstrekkelig selv for veltrente. Både ryggstøtten og setet kan justeres i forskjellige stillinger, noe som muliggjør en optimal posisjon. Finnlo Autark 1500 er en pen multigym som er forholdsvis plasseffektiv og gir brukeren solid trening for samtlige store muskelgrupper, til en god pris.

+ Pent design, stabil konstruksjon, justerbar ryggstøtte
– Relativt lite variasjon i øvelser, vanskelig å flytte på, ingen funksjonelle øvelser

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3943
EAN-kode4005251394300
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde165 cm
Bredde145 cm
Høyde215 cm
Vektmagasin80 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen