• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Styrke > Multigym > Multigym > Finnlo Autark 1500
Finnlo

Finnlo Autark 1500

Finnlo Autark 1500
Beskrivelse

Beskrivelse

Finnlo Autark 1500 hjemmegym gir profesjonell styrketrening for nybegynnere. Butterfly, lat pull og roing er tilgjengelig i dette treningsapparatet, i tillegg til et stort antall crunches- og kabelvarianter. I motsetning til andre hjemmegym, er Autark 1500 Multi-Gym en profesjonell maskin for omfattende trening av benmuskler, med knebøy og benlås. I tillegg er det bygget inn en triceps-øvelse slik at du kan trene effektivt med et hjemmegym. Det samme gjelder butterflyspaken der vinkelen kan justeres i fem posisjoner, noe som muliggjør flere forskjellige varianter.

Kjernen til Autark 1500 hjemmegym er en vektblokk på 80 kg, som er delt inn i 16 plater på 5 kg og er enkle å justere. De ergonomisk formede putene kan justeres vertikalt med rygg- og setehøyde og gjør treningen ergonomisk perfekt. Hjemmegymet har en stabil stålramme og kulelager. Autark 1500 hjemmegym kan oppgraderes med ytterligere 20 kg.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3943
EAN-kode4005251394300
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde165 cm
Bredde145 cm
Høyde215 cm
Vektmagasin80 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen