• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Styrke > Multigym > Multigym > Finnlo Autark 6600
Finnlo

Finnlo Autark 6600

Finnlo Autark 6600
Beskrivelse

Beskrivelse

Den multifunksjonelle treningsmaskinen av studiokvalitet, med ”Kraft-Turbo” for profesjonell fitness og styrketrening hjemme. Med integrert Ab & Backtrainer for effektiv og sunn trening av mage- og ryggmuskulatur. Med benstrekker-/benbøyfunksjon, separat butterflyenhet og en 160 graders roterbar rullemekanisme som er justerbar i høyden – for enda mer effektiv trening av musklene dine.

Med den nye kraftstasjonen Autark 6600 fra FINNLO kan du endelig trene alle viktige muskelgrupper på kroppen hjemme, som i et profesjonelt fitnesstudio. Denne kraftpakken utmerker seg med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tilstrekkelig bevegelsesfrihet, også under ro- og benkpresstrening. Dessuten har den mange ulike justerbare grepalternativer for best mulig bevegelsesmønster. Denne kraftstasjonen utmerker seg dessuten gjennom sin Ab & Backtrainer, som bygger mage- og ryggmuskler og som tilpasser seg etter hverdagens krav. Kraftstasjonen er utstyrt med en vektblokk på 100 kg, oppdelt i 20 skiver på 5 kg stykk. Slik kan også avanserte styrkeutøvere bruke denne stasjonen til å bygge og definere muskler over hele kroppen best mulig.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3942
EAN-kode4005251394201
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde190 cm
Bredde263 cm
Høyde223 cm
Vektmagasin100 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen