• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Trimsykkel > TITAN LIFE Bike ATHLETE B55
Titan LIFE

TITAN LIFE Bike ATHLETE B55

TITAN LIFE Bike ATHLETE B55
Beskrivelse

Beskrivelse

Titan Life ATHELETE B55 er en attraktiv mosjonssykkel med 9 kg svinghjul og enkle dataer som viser: tid, avstand, kalorier, håndpuls, med IPAD-håller, klokke, ALARM, temperatur, scan, hastighet, RPM, kroppsfett mm.

Titan Life ATHELETE B55 er en sykkel som enkelt kan flyttes med transporthjulene, tren for eksempel til ditt favoritt tv-program. En stabil og rimelig mosjonssykkel, perfekt for deg som på alvor vil arbeide for å komme i bedre form! 

  • Säte höjd min/max från golv: 77,5/97,5 cm

Anmeldelse fra Best i test

Treningssykkel i mellomklassen med hylle til nettbrett
Titan Life Athlete B55 er en enkel treningssykkel uten forhåndsprogrammerte treningsprogrammer. Den har hylle til nettbrett, noe som er utmerket for brukere som ikke har mulighet til å plassere sykkelen foran en TV. Dessverre dekkes skjermen ved bruk. B55 har magnetisk motstand og en maks belastning som er tilstrekkelig for en godt trent mosjonist.

Komfortabelt sete, men begrenset setehøyde
Setet har en behagelig polstring som føles behagelig, selv under litt lengre treningsøkter. Så lenge du sitter, føles sykkelen stabil, selv ved høye belastninger. Håndtaket er gripevennlig, og det er mulig å vinkle styret for å finne best mulig posisjon. For brukere over 185 cm kan setehøyden være litt lav, selv når den er satt til maks høyde. Hvis du er usikker, anbefaler vi at du tester sykkelen først. B55 har et enkelt design som rimer godt med den lave prisen. Den blå fargen passer kanskje ikke inn overalt, noe du selvsagt bør vurdere før et eventuelt kjøp. Dessverre mangler sykkelen vannflaskeholder.

Ukomplisert treningscomputer
Treningscomputeren er svært spartansk og inneholder ingen treningsprogrammer. Den er imidlertid enkel å navigere i, og med bare noen få knappetrykk stiller du inn ønsket treningstid eller distanse, og så er du i gang. Det er synd at skjermen ikke er bakgrunnsbelyst ettersom dette begrenser muligheten til å lese av treningsinformasjonen i et mørkt rom. I et opplyst rom kan du se den vanligste treningsinformasjonene, som for eksempel hastighet, kaloriforbruk, distanse og puls. Motstanden styres manuelt, og dette gjør du ved å vri på en bryter. Den er plassert nedenfor treningskonsollen, og det kan være et moment som oppleves som upraktisk hvis du er veldig sliten.

Titan Life Athlete B55 passer best for deg med et mellomstort budsjett, og som bruker nettbrett under treningen. Den har et førsteklasses sete og et gripevennlig håndtak som kan vinkles. Vær oppmerksom på at brukeren ikke bør være høyere enn 185 cm.

+ Hylle til nettbrett, komfortabelt sete
– Mangler holder til vannflaske, manuell justering av motstand, ikke bakgrunnsbelyst skjerm

 

Spesifikasjon

Spesifikasjon

Artikkelnummer270-000482
EAN-kode5701000310117
VaremerkeTitan LIFE
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMNei
KcalJa
WattNei
PulsNei
RegenereringNei
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmerManuell
Mål & Vekt
Lengde114 cm
Bredde55 cm
Høyde143 cm
Vekt40 kg
Anbefalt brukerlengde150 - 195 cm
Salhøyde min78 cm
Salhøyde maks98 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
DrivsystemRemdrift
Svinghjulsvekt9 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien gjelder kun innendørs bruk. I tilfeller hvor produktet er brukt uforsiktig eller feil, gjelder ikke garantien for produktet. Eksempler på dette kan være Bruk utendørs, bruk i fuktige omgivelser. Bad/vaskerom er et eksempel på denne typen miljøer.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen