• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Trimsykkel > Finnlo Varon XTR II
Finnlo

Finnlo Varon XTR II

Finnlo Varon XTR II
Beskrivelse

Beskrivelse

FINNLO Varon XTR er en premium ergometersykkel som kan hjelpe deg med å forbedre kondisjonen samt styrke hjerte- og karsystemet på en trygg og målbevisst måte. Varon XTR har et bredt utvalg av ulike treningsprogram slik at treningen aldri blir kjedelig og du holder deg motivert. Den dynamiske skrittbevegelsen stimulerer hjerte- og karsystemet slik at du oppnår høyere kaloriforbruk og mer effektiv fettforbrenning. Samtidig som den generelle helsen forbedres, trener du mot en slankere og mer velproporsjonert kropp.

Alle funksjoner i Varon XTR styres via dataen og den innebygde LCD-skjermen med blå bakgrunnsbelysning. På skjermen vises ni ulike treningsdata, bl.a.: distanse, tid, kalorier, hastighet, kadens, prestasjon, treningsprogram, 400 m-omdreining og puls. 8 belastningsprofiler og 2 pulsprogram gir optimal variasjon. Ved hjelp av hurtigtangentene er de enkle å stille inn. Du oppgir en viss watt- eller pulsverdi, som senere beholdes automatisk ved hjelp av motstandsjusteringen. Den turtalluavhengige balastningsinnstillingen skjer da med en båndbredde på 41 skritt mellom 20 og 400 watt (enligt DIN EN 957-normen). Andre premiumfunksjoner: Måling av restitusjonspuls med treningsevaluering, holder til nettbrett/smarttelefon og forbindelse for USB-lading..

FINNLO Varon XTR kan justeres på flere ulike måter for å gi optimal sittestilling som er skånsom for ryggen. Styret og setet kan justeres både vertikalt og horisontalt. Gelesetet gir bra sittekomfort, selv under lengre treningsøkter. Varon XTR Plus har et vedlikeholdsfritt magnetbremsesystem, presisjonskulelager og en 10 kg svingvekt om gir jevn og lydløs rotasjon.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3194
EAN-kode4005251319402
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmer15 st
Mål & Vekt
Lengde112 cm
Bredde55 cm
Høyde130 cm
Vekt41 kg
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Svinghjulsvekt8 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen