• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Trimsykkel > Finnlo Varon XTR II
Finnlo

Finnlo Varon XTR II

testvinnareImage
Finnlo Varon XTR II
Beskrivelse

Beskrivelse

FINNLO Varon XTR er en premium ergometersykkel som kan hjelpe deg med å forbedre kondisjonen samt styrke hjerte- og karsystemet på en trygg og målbevisst måte. Varon XTR har et bredt utvalg av ulike treningsprogram slik at treningen aldri blir kjedelig og du holder deg motivert. Den dynamiske skrittbevegelsen stimulerer hjerte- og karsystemet slik at du oppnår høyere kaloriforbruk og mer effektiv fettforbrenning. Samtidig som den generelle helsen forbedres, trener du mot en slankere og mer velproporsjonert kropp.

Alle funksjoner i Varon XTR styres via dataen og den innebygde LCD-skjermen med blå bakgrunnsbelysning. På skjermen vises ni ulike treningsdata, bl.a.: distanse, tid, kalorier, hastighet, kadens, prestasjon, treningsprogram, 400 m-omdreining og puls. 8 belastningsprofiler og 2 pulsprogram gir optimal variasjon. Ved hjelp av hurtigtangentene er de enkle å stille inn. Du oppgir en viss watt- eller pulsverdi, som senere beholdes automatisk ved hjelp av motstandsjusteringen. Den turtalluavhengige balastningsinnstillingen skjer da med en båndbredde på 41 skritt mellom 20 og 400 watt (enligt DIN EN 957-normen). Andre premiumfunksjoner: Måling av restitusjonspuls med treningsevaluering, holder til nettbrett/smarttelefon og forbindelse for USB-lading..

FINNLO Varon XTR kan justeres på flere ulike måter for å gi optimal sittestilling som er skånsom for ryggen. Styret og setet kan justeres både vertikalt og horisontalt. Gelesetet gir bra sittekomfort, selv under lengre treningsøkter. Varon XTR Plus har et vedlikeholdsfritt magnetbremsesystem, presisjonskulelager og en 10 kg svingvekt om gir jevn og lydløs rotasjon.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

testvinnare

Anmeldelse fra Best i test

Tysk kvalitet med høy maksmotstand, flere brukerprofiler og sjenerøs garanti
Finnlo Varon XTR BT er en ekstremt velbygd treningssykkel fra tyske Finnlo. Den har et stilig og brukervennlig design med lavt innsteg som gjør det enkelt å gå av og på sykkelen. Den er utstyrt med Bluetooth, ørepuls og en USB-kontakt som lar deg lade telefonen eller nettbrettet mens du trener.

Passe mengde treningsprogrammer – "less is more"
Ved første øyekast kan det virke litt dårlig med kun åtte forhåndsprogrammerte treningsprogrammer på en så dyr treningssykkel. Men vi synes faktisk ikke det er så dumt – la oss forklare hvorfor. En fordel med så få programmer er at alle brukere kan ha hver sin hurtigknapp under displayet, og i tillegg til å gi god oversikt er det også mulig å velge programmer på et blunk. Under hvert knappevalg kan man så justere for eksempel hvor lange intervaller man vil løpe, eller hvor tøff motstand man ønsker i bakkene. Så selv om det er få programmer, er det ytterigere flere valg innenfor hvert valgte program.

Ønsker du flere treningsprogrammer eller bare inspirasjon, anbefaler vi at du laster ned appen HAMMER Workouts. Den er helt gratis og tilbyr et vell av instruktørledede treningsøkter, mange på engelsk, men dessverre er de fleste på tysk. Bruker du appen, kan du plassere nettbrettet eller telefonen på den hendige hyllen rett under skjermen, og USB-kontakten på siden sørger for at enheten ikke går tom for batteri. Ønsker du å trene med et pulsbasert program, fester du enten den integrerte pulsmåleren til øret eller synkroniserer et pulsbelte via Bluetooth. Merk at pulsbelte ikke er inkludert.

Prisgunstig treningssykkel for hele familien
Med sine fire brukerprofiler er dette en treningssykkel som er perfekt for hele familien, og maksmotstanden er fullt tilstrekkelig selv for veltrente storebrødre. Det lave innsteget gjør at den passer fint selv for mor eller far med begrenset bevegelighet. Vi opplever at man sitter veldig komfortabelt selv under de lengre sykkeløktene, mye takket være det perfekt polstrede setet. Man kommer ikke bort fra at Finnlo Varon XTR BT koster en del, men det er faktisk vanskelig å finne bedre kvalitet i denne prisklassen, og da snakker vi også premiumklasse. Finnlo tilbyr en meget sjenerøs garanti på tre år, som vi mener reflekterer vårt syn på både materialvalg og konstruksjon.

+ Materialvalg av høy kvalitet, flere brukerprofiler, sjenerøs garanti, høy maksimal motstand
– Pulsbelte er ikke inkludert

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3194
EAN-kode4005251319402
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmer15 st
Mål & Vekt
Lengde112 cm
Bredde55 cm
Høyde130 cm
Vekt41 kg
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Svinghjulsvekt8 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen