• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Trimsykkel > Finnlo Exum III
Finnlo

Finnlo Exum III

Finnlo Exum III
Beskrivelse

Beskrivelse

Exum fra Finnlo har alt en bra ergometersykkel trenger! Det myke gelesetet garanterer en komfortabel sitteplass, selv under lange treningsøkter. Styret og setet er justerbart. Presisjonskulelagrene av høy kvalitet sikrer jevn rotasjon og gir sammen med resten av sykkelen muligheter for å nyte behagelig, myk og langvarig trening.

Prikken over i-en på Exum Ergometer er treningsdataen (med et Blue Backlight Display) som viser en rekke ulike prestasjonsfakta; distanse, hastighet, tid, kaloriforbruk og omdreininger/minutt. Pulsen kan enkelt måles, enten ved hjelp av øreklypen som følger med eller gjennom en integrert mottaker for brystselemålere. Pulsen oppgis også i prosent, noe som er praktisk siden mange treningskrav for cardioenheter oppgis i prosent. For å sørge for at treningsøkten på Exum aldri blir kjedelig, kan du velge mellom 12 ulike berg- og dalprofiler samt 4 pulsprogram. Motstandskontrollen tilsvarer 957 standard DIN EN og er derfor særlig nøyaktig.

  • Brystsele som måler puls er ikke inkludert.
  • Laveste stilling: 70 cm
  • Høyeste plassering: 100 cm
  • Justerbart styr

*Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Anmeldelse fra Best i test

Stabil konstruksjon med bredt, mykt sete og elektromagnetisk motstand
Exum er en stillegående og velbygd treningssykkel fra tyske Finnlo og kåres – basert på dagens pris – til best i test. Byggekvaliteten er god med en stabil og robust konstruksjon som tåler høy brukervekt. Svinghjulets vekt er litt under gjennomsnittet, men dette har ingen merkbar effekt på motstanden. Samtidig har Exum en elektromagnetisk (EMS) motstand, noe du vanligvis bare ser på dyrere modeller i proffklassen. EMS-motstand har som regel bedre holdbarhet enn vanlig permanentmagnetisk motstand.

Exum har et bredt og relativt mykt sete som hovedsaklig er beregnet for større personer, men som også passer mindre brukere. I likhet med styret kan setet enkelt stilles inn i ulike høyder. Treningssykkelens design er av tradisjonell kontinental type, noe enkelte skandinaver kanskje vil oppfatte som noe kjedelig. Skjermen er bakgrunnsbelyst, noe som er nødvendig for at det skal kunne leses i et mørkt rom, for eksempel foran TV-en. Treningscomputeren er enkel å bruke når du først har lært deg hvordan menysystemet og knappene fungerer. Et forhåndsvalgt effektprogram gjør det raskt å komme i gang. Dessverre finnes det ingen hylle til for eksempel nettbrett. Foruten pulsmåler i håndtaket har sykkelen også en øreflipp-pulsmåler. Denne blir fort irriterende å ha i øret, men fordi den følger med som gratis ekstrautstyr, kan vi ikke klage. Exum har også støtte for trådløst pulsbelte.

+ God byggekvalitet, robust og stabil, EMS, stillegående
– Svinghjulets vekt noe under middels

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3157
EAN-kode4005251315701
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmer19 st
Mål & Vekt
Lengde102 cm
Bredde55 cm
Høyde125 cm
Vekt39 kg
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Avstand pedal/sete70 - 100 cm
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemElektromagnetisk motstand
Svinghjulsvekt8 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen