• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Spinningsykkel > Finnlo Speed Bike CRT
Finnlo

Finnlo Speed Bike CRT

testvinnareImage
Finnlo Speed Bike CRT
Beskrivelse

Beskrivelse

Finnlo Treningssykkel Speedbike CRT er den perfekte partneren til intensiv og dynamisk utholdighetstrening hjemme. Den robuste rammen og 25 kg treghet sikrer maksimal treningskomfort og maksimal mykhet. Belastningen endres trinnvist via en vriknapp.

Den lille dataen med LCD-display informerer om alle viktige treningsdata som puls, frekvens og avstand og har en integrert pulsmottaker til brystsele. Pulsen kan også måles via en øreklype..

SPD-Click-Systemet sørger for at hver enkelt bruker kan trene med profesjonelle cykel racing-sko. På samme måte egner det doble systemet seg også til vanlige joggesko.

Speedbike CRT drives av et lyd- og vedlikeholdsfritt belte. Det behagelige Selle Kung-setet og styret har mange innstillingsmuligheter, og du kan enkelt og raskt stille inn på nytt. Presisjonskulelager, vannflaske og praktiske transporthjul gjør denne sykkelen til noe helt spesielt.

Brystsele som måler puls er ikke inkludert.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

testvinnare

Anmeldelse fra Best i test

Stillegående og av høy kvalitet med ergonomiske egenskaper og SPD-fester
FINNLO SpeedbBike CRT er stabil med høy byggekvalitet, god brukervennlighet og integrerte SPD-fester. Til forskjell fra mange andre modeller justeres både setet og styret trinnløst både horisontalt og vertikalt. Dette gir brukeren gode muligheter til raskt og enkelt å finne en ergonomisk sittestilling som reduserer risikoen for skader.

Vinklet sete for lange økter
Setet kan dessuten også vinkles, en fordel ved langdistanseøkter da du ofte sitter lenge i samme stilling. Med den trinnløse hjulbryteren endrer man motstanden raskt, og sykkelen reagerer umiddelbart. Justeringshjulet kan nås fra alle tenkbare posisjoner. SpeedbBike CRT er herlig fleksibel å sykle på og har en reimdrift som gjør den svært stillegående. Den er utstyrt med et forseggjort og behagelig sete, en flaskeholder samt en enklere treningscomputer. Treningscomputerens skjerm er ikke bakgrunnsbelyst, noe som dessverre gjør den uleselig i mørke rom.

Mangler mobilholder
SpeedbBike CRT er dessverre en anelse vanskelig å flytte på, da transporthjulene føles skjøre, spesielt på ujevnt underlag. Det hadde også vært ønskelig med en holder for nettbrett/mobil, da det i dag finnes gode muligheter for å ha spinningtimer for eksempel via YouTube. For å være mer i forkant kunne sykkelen også ha vært kompatibel med en digital plattform, for å muliggjøre overføring av data til en app. SpeedbBike CRT er likevel en komfortabel sykkel av høy kvalitet med mange gode egenskaper.

+ Trinnløs justering av sete og styre, SPD-fester, gulvutjevning
– Skjøre transporthjul, ikke bakgrunnsbelyst skjerm

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3203
EAN-kode4005251320309
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalNei
WattNei
PulsJa
Antall programmer0 st
Mål & Vekt
Lengde132 cm
Bredde51 cm
Høyde120 cm
Vekt63 kg
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Avstand pedal/sete80 cm
PedalerKombi (SPD & Kurv)
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
Horisontal justering salJa
Vertikal justering salJa
Horisontal justering styreJa
Vertikal justering styreJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell motstand
DrivsystemRemdrift
Svinghjulsvekt25 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen