• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Summer Sale - Opp til 60%

Tilbake
Fitness > Treningsballer > Medisinball > Reebok Soft Medicine Ball, Medicinboll
Reebok

Reebok Soft Medicine Ball, Medicinboll

Reebok Soft Medicine Ball, Medicinboll
Beskrivelse

Beskrivelse

Nyheter fra Reebok - høy kvalitet medisin baller laget for hånd.

Reebok Dynamax® Medicine Ball er designet for å motstå vanlig og krevende opplæring. Den 35 cm store ballen er myk og trygt for brukeren å gripe med høy hastighet. Den faste overflaten og sikkert design betyr at formen også holdes etter langvarig bruk.

Medisinskulen har en overflate med pollet svart og rødt paneler med Reebok og Dynamax®-logoen og vekten spesifisert. Ballens fleksible overflate er kjent for å gi et sikkert grep og rengjør vennlig på grunn av sin høye evne til å motstå fuktighet.

Dynamax® Medicine Balls var blant de første i markedet, og brukes av mer enn 90% av profesjonelle sportsfranchiser og NCAA-stikkere i hele USA. Reebok Dynamax® er nøye produsert til å bli kastet og håndtert med høy intensitet, mens det er effektivt å absorbere slag.

Uansett hvilken størrelse du velger for ballen, får du en ideell trening for å forbedre eksplosiviteten og kjernestyrken. Opplæringen fremmer dine atletiske evner og funksjonell styrke. Den ergonomiske designen sikrer at brukeren forblir i en nøytral stilling. Høy støtdempende effekt. Hver ball er individuelt produsert for hånd, og hver vektclass har sin egen presise formel i produksjonen.

To års garanti.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

Artikkelnummer400-210112
EAN-kode5055436114130
VaremerkeReebok
Vekt12 kg
GrepNei
Mål & Vekt
Diameter35 cm

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen