• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG - Opptil 60%

Tilbake
Styrke > Kraft maskiner > Styrkeapparat - Rygg > Finnlo Maximum Lat/Row
Finnlo Maximum

Finnlo Maximum Lat/Row

Finnlo Maximum Lat/Row
Beskrivelse

Beskrivelse

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Home Gym Dual Station Lat/Row

FINNLO MAXIMUM Lat Row Dual Station er et førsteklasses hjemmegym, også egnet for kommersiell bruk, noe som garanterer en meget effektiv ryggtrening der et helt fritt bevegelsesmønster står i forgrunnen. I tillegg imponerer FINNLO MAXIMUM Lat Row Dual Station med sin moderne og unike design.

Svært effektive latsdrag med fritt bevegelsesmønster

Latsdrag er en av de mest populære øvelsene innen kraftsport, og en av de mest effektive øvelsene for ryggen. Utførelsen av bevegelsen ligner den klassiske pull-upen, men her er det mulig å jobbe med mye mindre vekt for å garantere en perfekt utførelse. Den frie bevegelsen fører til at støttemuskulaturen blir mer involvert, og dermed blir treningen mer effektiv.

Roing med kabeltrekk typisk for trening på treningsstudio

En annen klassisk øvelse som ofte kan sees i treningsstudioet er roing med kabeltrekk. FINNLO MAXIMUM Lat/Row Dual Station muliggjør her et design hvor du ikke sitter på gulvet som vanlig uten at føttene er fikserte, men der bevegelsen står 100 % i fokus. På grunn av det faktum at bena er fikserte er det mye vanskeligere å «jukse», og dette designet garanterer en riktig bevegelse og samtidig maksimal effektivitet.

To vektblokker gjør det mulig å trene de forskjellige sidene av kroppen separat

Takket være de to vektblokkene på 50 kg hver, er det mulig å trene kroppens forskjellige sider hver for seg - noe som betyr at ubalanser i muskler kan unngås. I et hjemmegym med bare én vektblokk er det alltid risiko for at den sterkere siden av kroppen gjør hovedarbeidet, noe som kan føre til permanent ubalanse mellom de to sidene.

Lekker design med presise detaljer

Den dynamiske utformingen av Dual Station fanger oppmerksomheten med en gang, og hjemmegymmet imponerer med sitt meget elegante utseende i svart. De elegante runde rørene gir et veldig stabilt bilde, noe som kompletterer det mer enn positive helhetsinntrykket.

*Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Garanti
Bruk i hjemmemiljø 3 års garanti*
10 års garanti på hovedrammen
3 års reklamasjonsrett mot originalfeil
Bedriftsgym, hoteller, sameier, skoler, institusjoner, idrettsforeninger og lignende 1 års garanti
Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3581
EAN-kode4005251358104
VaremerkeFinnlo Maximum
Mål & Vekt
Lengde170 cm
Bredde79 cm
Høyde215 cm
Vektmagasin2 x 50 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt180 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner2

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen