• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Romaskin > Finnlo Aquon Water Flow
Finnlo

Finnlo Aquon Water Flow

Finnlo Aquon Water Flow
Beskrivelse

Beskrivelse

Premium romaskin FINNLO Aquon Waterflow kombinerer effektiv fullkroppstrening med innovativ vannkraftsteknologi og er spesielt effektiv sett ut fra et fettforbrenningsståsted. Under robevegelsen brukes over 80 prosent av kroppens muskulatur. Takket være den patenterte strømmotstanden, som kan stilles inn på 4 nivåer, kan vannmotstandssystemet tilpasses nøyaktig eget individuelt treningsnivå. Den unike og naturlige følelsen av vannkraft er spesielt behagelig og effektiv. Ved hjelp av den integrerte motstandsteknologien kan brukeren beregne hvort høyt kaloriforbruket er under hvert valgte vannmotstandsnivå, noe som passer perfekt for deg som trener for å gå ned i vekt. Vannets meditasjonsbrus når du ror med FINNLO Aquon Waterflow gir motivasjon under treningsøkten og fører deg vekk fra hverdagsstresset.

FINNLO by HAMMER Aquon Waterflow har en intelligent utformet ergonomi for trening som skåner og styrker ryggen. Maskinens ergonomi med spesielt utformede ergonomiske håndtak, gir en komfortabel og korrekt roposisjon og minimerer risikoen for belastning av håndledd og underarmer - bøyde håndledd hører til de vanligste feilene under roing. Workoutmaskinen har et friksjonsfritt rullesystem for rykkfri gli og optimal rodynamikk. FINNLO Aquon Water Flow opptar svært liten plass og kan enkelt plasseres vertikalt (uten modifisering). Transporthjulene gjør det enkelt å flytte maskinen rundt. Den fine stålrammekonstruksjonen av høy kvalitet med tredetaljer passer i alle moderne bomiljøer.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3706
EAN-kode4005251370601
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetNei
RPMNei
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringNei
SkanningNei
Mål & Vekt
Lengde205 cm
Bredde50 cm
Høyde60 cm
Vekt42 kg
Anbefalt brukerlengdeMax 200 cm
27 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Holder smarttelefon/tablettNei
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemVannmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen