• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG FØR MAI! Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Romaskin > Concept 2 AdRow
Concept 2

Concept 2 AdRow

Concept 2 AdRow
Beskrivelse

Beskrivelse

ADrow er tilleggsadapteren som tilpasser funksjonaliteten til Concept2s RowErg og gjør rotrening tilgjengelig for rullestolbrukere og idrettsutøvere. ADrow støtter treningsmålene til alle, enten du akkurat har startet treningsreisen, ønsker å prøve noe nytt, eller sikter mot OL- eller elitenivå.

ADrow er designet slik at rullestolbundne mosjonister kan bruke RowErg uten å måtte forlate rullestolen. ADrow er kompatibel med alle Concept2 sine romaskiner og kan brukes til både rehabiliterings- og habiliteringsformål og som rent treningsutstyr. ADrows justerbare deler er lette å få tilgang til og gir mosjonisten frihet til å kontrollere sin egen trening. Løft ganske enkelt av glideskinnen på Concept2s RowErg og erstatt den med ADrow, som hektes inn på samme myke måte. To spennstropper er festet til trenerens rullestol og den øvre benstøtten er plassert på trenerens lår for å holde den på plass og forhindre fare for å falle bakover under bruk.

Akkurat som Concept2 sine produkter er ADrow designet for å fungere jevnt, være lett å vedlikeholde og med en kvalitet som varer livet ut.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerFAFX2701
EAN-kode2230000489439
VaremerkeConcept 2

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen