• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG FØR MAI! Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Romaskin > Titan LIFE Rower R72 Water
Titan LIFE

Titan LIFE Rower R72 Water

Titan LIFE Rower R72 Water
Beskrivelse

Beskrivelse

TITAN LIFE ROWER R72 er en ekstremt høykvalitets romaskin for den kresne og erfarne brukeren. Romaskinen bruker vannmotstand som gir en mer naturlig opplevelse, det nærmeste du kan komme roing på vannet. Lyden av vann og rislet som følger med en vanntett romaskin har en avslappende og beroligende effekt. Dette er en romaskin som tåler veldig hard og intens trening, og anbefales til private, mindre treningsklubber, foreninger og lignende. Aluminiumsskinnen gir deg redusert friksjon og betydelig redusert støy.

Displayet viser: distanse, tid/500M. Rotag, totalt antall rotagg, hastighet, kalorier, temperatur, dato, alarm, trådløs pulsmåling. Målstyringsprogrammer kan settes i henhold til tid, antall runder, distanse og kalorier. Race-modus: Velg forskjellige løpsfunksjoner. Vanntankens skråstilling øker motstanden sammenlignet med vanlige horisontale modeller med vannmotstand. Ønsker du til tider å kunne trene med høyere belastning, kan modellen TITAN LIFE R72 med fordel velges.

Anmeldelse fra Best i test

Stillegående romaskin med behagelig robevegelse og komfortabelt sete
Titan Life Rower R72 er en stillegående og plasseffektiv romaskin med vannmotstand. Den er utstyrt med et svært komfortabelt sete som til og med slår toppmodellen Concept 2 RowErg på komfortskalaen. En viktig detalj som fremfor alt gjør de lengre treningsøktene mer utholdelige. Hvis vi skal fortsette sammenligningen med Concept 2, gir vannmotstanden til R72 en betydelig mer behagelig lyd enn brølet fra viften på RowErg. Den gir en realistisk og avslappende lydopplevelse under treningen – noe som nok også vil bli satt pris på av både andre familiemedlemmer og naboer.

Glideskinne som også passer høye brukere
Dessverre mangler maskinen bakgrunnsbelyst display, noe som kan være plagsomt dersom du trener i et dårlig opplyst rom. En annen potensiell ulempe er det begrensede antallet treningsprogrammer og at det mangler en holder til telefon. Dette kan gjøre det vanskelig å variere treningen og kan føre til at brukerne fort blir lei av å ro på samme måte hele tiden. En fordel er imidlertid at glideskinnen også egner seg for høye roere, noe som gjør at brukere av ulike størrelser kan bruke maskinen komfortabelt. Hvis du trenger å frigjøre plass mellom treningsøktene, kan du raskt og enkelt sette romaskinen opp på høykant.

Komfortabel romaskin med enkelte skjønnhetsfeil
Til tross for enkelte mangler tilbyr Titan Life Rower R72 fortsatt en generelt god roopplevelse. Vi velger å trekke frem det komfortable setet og den harmoniske lyden fra vannet som de sterkeste fordelene, men også glidelengden og den fine robevegelsen bør nevnes i samme setning. Kan man bare overse detaljer som at den mangler telefonholder, bakgrunnsbelyst display og Bluetooth, er det en riktig så fin romaskin.

+ Komfortabelt sete, behagelig robevegelse, lavt støynivå
– Ikke bakbelyst display, mangler telefonholder og Bluetooth

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerLi270-200051
EAN-kode2230000489453
VaremerkeTitan LIFE
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
SkanningNei
Antall programmer15 st
Antall brukereJa
Mål & Vekt
Lengde188 cm
Bredde56 cm
Høyde99 cm
Vekt40 kg
51 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa
Holder smarttelefon/tablettNei
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemVannmotstand
Garanti
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen