• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG FØR MAI! Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Romaskin > Hammer Sport WaterEffect 3D
Hammer Sport

Hammer Sport WaterEffect 3D

Hammer Sport WaterEffect 3D
Beskrivelse

Beskrivelse

HAMMER WaterEffect 3D

Svært effektiv trening og realistisk roopplevelse med 6 rostiler - roing har aldri vært så variert!

Ro som aldri før!

I motsetning til konvensjonelle romaskiner, kan du bruke 6 forskjellige rostiler i forskjellige grepsposisjoner når du trener med denne roeren.

3D utriggerarmene gir en realistisk vannmotstand og fleksibel bruk av cardiovektene for en bevegelsesfølelse som på vann. Du trener styrke, utholdenhet og koordinasjon samtidig med kun ett utstyr.

Like fritt som på vannet

Ved å kombinere ulike håndtak og totalt 6 rostiler setter du stadig nye treningsstimuli og forhindrer ensidig trening.

Roing med støttearmer kan sammenlignes med roing i en 1-manns båt. Opplev maksimal frihet i armbevegelsen på nesten 180 grader. Så snart trekkene dine blir sterkere, skaper vannkraftteknikken automatisk mer motstand for deg.

For å ro med én støttearm vekselvis, ta tak i samme støttearm med begge hender og ro på den ene siden som i en flermannsbåt. På denne måten trener du intensivt de diagonale stammemusklene og bytter deretter til den andre siden.

I klassisk roing bruker du rohåndtaket. Den rette trekkbevegelsen lar deg fokusere på å øke slagfrekvensen og intensivere treningen.

Ved å bruke SZ rostang beveger du albuene lenger utover og trener intensiv rygg. I tillegg til utholdenhetstrening gir dette deg også en styrkeorientert og spesielt intensiv ryggtrening som dekker alle musklene på baksiden av kroppen.

Trening med en spesiell morofaktor: kajakkpadling med SZ rostav! Bruk vekslende bevegelser for spydlignende nedsenking på den ene siden og stabiliser bevegelsen med motsatt side. Denne nye typen trening forbedrer skuldermusklene og koordinasjonen.

Roing Classic med Cardio Weights intensiverer treningen med det vanlige rohåndtaket. Med de 2 ekstra vektene på 1 kg hver, skaper du en enda mer intensiv muskelstimulus med hver bevegelse og fokuserer på å trene styrkeutholdenhet.

Med vannets kraft

Du kan regulere intensiteten på treningen din ved å justere påfyllingsmengden i tanken i 6 trinn samt ved slagkraften, og dermed alltid ro i det optimale området.

Den høykvalitets vanntanken laget av robust polykarbonat gir den beroligende lyden av vannet.

Treningsparametere alltid i sikte

Ha alltid en komfortabel oversikt over treningsytelsen din med treningscomputeren og dens LCD-skjerm. Sjekk treningstid, slag, distanse, kalorier og slag per minutt eller kontroller treningen etter tid, distanse, slag og kalorier.

For pulsstyrt trening kan enheten også pares med en felles bryststropp.

Multimediatrening

For ubegrenset roing moro, par enheten med apper som Kinomap via Bluetooth. Bruk kamerafunksjonen til smarttelefonen eller nettbrettet og ro med avataren din langs de vakreste live-rutene med den originale rutelyden i sanntid.

Ergonomisk design og tilbehør

Den ergonomiske trinnplateavstanden på kun 4 cm setter føttene dine i den perfekte treningsposisjonen.

Med den lave trinnplateavstanden og det ergonomisk utformede tilbehøret til rohåndtak og SZ-rostang trener du alltid på en spesielt leddvennlig og effektiv måte.

En komfortabel setehøyde på 50 cm og føtter med justerbare fothetter sørger for en trygg feel-good-trening.

Lang spor i stedet for kjedsomhet

Takket være den ekstra lange aluminiumsstangen på 105 cm kan selv personer høyere enn 2 m effektivt trene hele bevegelsesområdet og oppleve den typiske robevegelsessekvensen. Samtidig gir det doble skinnesystemet i aluminium den høyeste stabiliteten med samtidig enkel bevegelse av det kulelagrede rosetet.

Sammenleggbar og mobil

Din romaskin kan foldes sammen i ett enkelt trinn og oppbevares på en plassbesparende måte. De integrerte transporthjulene lar deg variere treningsstedet og oppbevare maskinen enkelt.

Ryddig tilbehør

Etter bruk kan du enkelt oppbevare tilbehøret under aluminiumsskinnen.

Anmeldelse fra Best i test

Fantastisk byggekvalitet med flere håndtak og holder for nettbrett/telefon
Hammer WaterEffect 3d visker ut gamle grenser og tar oss med inn i fremtiden. Her får du en overflateeffektiv romaskin med vannmotstand som tilbyr hele seks ulike varianter av roing, noe som gir en fantastisk variasjon. I tillegg til det klassiske rohåndtaket er det også inkludert en bredere SZ-stang og innovative 3d-armer.

Variasjon som løfter treningen
Trening på romaskin gir normalt en meget effektiv trening for hele kroppen som får både hjertet og musklene til å jobbe. Med de utvidede alternativene på WaterEffect 3d tas dette til enda et nytt nivå. Med 3d-armene får man utvidet frihet, noe som kan aktivere flere muskler og også er bra for koordinasjonen. Du kan også velge å bruke kun en av armene, som ligner på robevegelsen som brukes i en flermannsbåt. Dette er virkelig en spennende nyvinning som gjør den ellers monotone rotreningen mer variert og faktisk veldig morsom.

Den litt bredere SZ-stangen er litt tyngre enn et standard rohåndtak og belaster arm- og ryggmusklene raskere. SZ-stangen gir også mulighet for en mer kajakklignende bevegelse, som gjør at du senker ned hver side vekselvis ved hvert tak – slitsomt for både skuldre og overkropp! Det krever litt trening før man finner den rette flyten, og man forstår umiddelbart at dette ikke bare trener musklene, men også hodet. Når du er varm i trøya, vil kajakkpadlingen forbedre både kondisjonen din og styrke musklene dine.

Pakken inneholder to vekter som man kan feste rundt det klassiske rohåndtaket. Dette utgjør en reell forskjell – først og fremst for armmusklene, men etter en stund påvirker det hele kroppen. Det føles uvanlig i starten med et såpass tungt håndtak, og ett tips er å starte forsiktig med litt kortere økter. Vi synes også at romaskinen er noe mer stillegående enn andre modeller med vannmotstand, og muligens kan lokket over vanntanken virke noe lyddempende.

HAMMER Workouts er en skikkelig motivasjonsbooster
I treningscomputeren finner vi flere treningsprogrammer, men de er ærlig talt ikke mye å rope hurra for. Dessuten er ikke skjermen bakgrunnsbelyst, noe som gjør at det er umulig å se hva som står hvis du trener i et dårlig opplyst rom. Da vil vi heller slå et slag for Hammers egenutviklede treningsapp, HAMMER Workouts. Den er helt gratis og lastes enkelt ned fra der du vanligvis finner appene dine. Det finnes en mengde forskjellige treningsprogrammer og instruktørledede klasser, som kan være det lille sparket i baken man kan trenge iblant. Du fester enkelt nettbrettet eller telefonen i holderen over displayet. Den aluminiumskledde rammen kan ikke foldes sammen, men det er enkelt å sette romaskinen på høykant for enklere oppbevaring.

Førsteklasses romaskin for en bred målgruppe
Hammer WaterEffect 3d er en fantastisk romaskin som er perfekt for både nybegynnere og profesjonelle roere. Hammer har ikke fusket med byggekvaliteten, og det gjenspeiles av den sjenerøse garantien på to år og hele fem år på rammen. Prislappen kan selvsagt oppleves som saftig, men har du budsjett til det, anbefaler vi å bruke de ekstra kronene. For hvor gøy er det å måtte kjøpe ny romaskin innen et par år på grunn av dårlig kvalitet?

+ Inkluderer flere håndtak, lavt støynivå, holder til nettbrett/telefon, utmerket byggekvalitet
– Ikke bakgrunnsbelyst display

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa4543
EAN-kode4005251454301
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetNei
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
RegenereringNei
Antall programmer35
Antall brukere1
Mål & Vekt
Lengde203 cm
Bredde85 cm
Høyde103 cm
Vekt51 kg
Mål når slått sammen107 x 85 x 203 cm
Lengde skinne105 cm
50 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Holder smarttelefon/tablettJa
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemVannmotstand
Svinghjulsvekt0 - 17 L
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen