• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG - Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Pakke > Pakker Utholdenhet > Master Fitness Kondisjonspakke 16
Master Fitness

Master Fitness Kondisjonspakke 16

Master Fitness Kondisjonspakke 16
Beskrivelse

Beskrivelse

Kondisjonspakke med populære treningsmaskiner som tåler å gå mange timer per dag. Dette sørger for at pakken passer godt til trimrommet på jobben, i sameiet eller for deg som vil trene på høyt nivå med kvalitetsmaskiner hjemme.

Concept 2 Modell D PM5 er en begge testvinnende maskiner ifølge Bäst-i-test.se.

Master T70 fungerer utmerket til bruk i bedrifter og i klubber som krever mer av treningsmaskinene. T70 holder høy kvalitet med tanke på detaljer og designen er spennende. Båndet er svært stabilt og gir ikke fra seg mye lyd selv om man øker hastigheten.

Concept 2 modell D er med all rett Sveriges mest populære romaskin. Med den nå oppgraderte PM5-displayet har den blitt et svært rimelig valg blant de beste romaskinene. Concept2 har opp gjennom årene vunnet tester i renommerte fitnessblader rundt om i verden. Både ved sammenligning av funksjoner og for slitasjetester.

Abilica Stream FC X er en ellipsemaskin spesielt utviklet for bedriftsmarkedet og deg som ønsker det aller beste. Passer til deg som har klare mål med treningen og høye krav til komfort. Justerbar motbakke i pedalene.

Concept2 SkiErg gir svært effektiv og skilignende trening der du trener styrke og utholdenhet i både ben, armer og core. SkiErg kan både brukes til staking og klassisk girarmsteknologi. Concept2 SkiErg passer alle nivåer. Alt fra eliteløperen som vil kjøre ordentlige bra innendørsøkter, til amatøren som vil komme seg i form til sesongen.

  • Anbefalt gulvareal 15-20 m².
  • Anbefalt takhøyde 240 cm .

Les mer om produktene ved å klikke på lenkene nedenfor.

Pakken inneholder:

Spesifikasjon

Spesifikasjon

Artikkelnummerpkt-200-0316
EAN-kode2230000101041
VaremerkeMaster Fitness

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen