• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG FØR MAI! Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Pakke > Pakker Utholdenhet > Concept 2 pakke 2
Concept 2

Concept 2 pakke 2

Concept 2 pakke 2
Beskrivelse

Beskrivelse

Treningspakke med to svært populære treningsmaskiner og en beskyttelsesmatte for variert trening. Concept 2 RowErg og SkiErg fra Concept 2 er de perfekte modellene for de som ønsker å trene kondisjon. Det følger også med en matte for å beskytte gulvet ditt, 200x100 cm. 

Concept 2 RowErg er med rette Sveriges mest populære romaskin, og vant også best i tester ifølge bäst-i-test.se. Nå oppgradert til PM5-skjermen, har den blitt et svært rimelig valg blant de beste romaskinene. Gjennom årene har Concept2 vunnet tester i en rekke anerkjente treningsmagasiner rundt om i verden. Både rene funksjonssammenligninger og slitasjetester.

Concept2 SkiErg gir en meget effektiv og skiaktig trening hvor du trener styrke og utholdenhet i både bein, armer og kjerne. SkiErg kan brukes til både staking og klassisk skiftearmsteknikk.

Gymstick Undercot er utviklet for å beskytte gulvet. Egnet for bruk under treningssykler og annet treningsutstyr. Matten egner seg spesielt godt under routstyr.

Matten gir fullstendig beskyttelse for alle gulvflater og holder enheten på plass selv under hard trening. Det robuste 6 mm tykke understellet demper vibrasjoner og støt effektivt.

Les mer om produktene ved å klikke på lenkene under.

Pakken inkluderer:

Spesifikasjon

Spesifikasjon

Artikkelnummerpkt-200-219
VaremerkeConcept 2

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen