• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Styrke > Kraft maskiner > Styrkeapparat - Shoulder > Finnlo Maximum Chest/Shoulder
Finnlo Maximum

Finnlo Maximum Chest/Shoulder

Finnlo Maximum Chest/Shoulder
Beskrivelse

Beskrivelse

Design, funksjonalitet og stabilitet - FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station imponerer uten tvil på alle områder. Med hjemmegymmet av studiokvalitet trener du bryst- og skuldermusklene på den beste måten. Takket være de to separate vektblokkene får fri trening i et hjemmegym en ny dimensjon.

Fri brysttrening for større brystmuskler

Med FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station blir hele brystmuskulaturen trent effektivt. Takket være det frie bevegelsesmønsteret, er det mulig å trene både nedre, midtre og øvre del av brystmusklene ved hjelp av små vinkelendringer. Her kommer den virkelig store fordelen med kabeltrekk virkelig til sin rett, siden den er mye mer effektiv enn tradisjonelle brystpresser med en forhåndsbestemt bevegelse.

Bredere skuldre gjennom svært effektive skulderpresser

De populære skulderpressene er blant de grunnleggende øvelsene innen kraftsport, og er blant de mest effektive øvelsene for skuldermusklene. Det frie bevegelsesmønsteret betyr at også de stabiliserende musklene, dvs. musklene som er involvert i funksjonelle bevegelser, blir trent. Denne øvelsen er perfekt for å forhindre overbelastning og skader. I tillegg blir triceps belastet og trent effektivt under utførelsen.

To separate vektblokker for en balansert styrketrening

Vektbelastningen på FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station er skapt av to uavhengige vektblokker (2 x 72 kg), som garanterer en balansert styrketrening der den sterke siden av kroppen ikke tar over arbeidet fra den svakere. Resultatet er en mer estetisk kropp uten muskelubalanse.

Moderne design i sporty form

FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station viser sportslighet. Detaljene er beviset. De elegante runde rørene overbeviser med en elegant robusthet, som står for holdbarhet og kvalitet. Den matchende svarte designen gir også et moderne utseende som INSPIRE Chest/Shoulder Dual Station fascinerer med

Garanti
Bruk i hjemmemiljø 3 års garanti*
10 års garanti på hovedrammen
3 års reklamasjonsrett mot originalfeil
Bedriftsgym, hoteller, sameier, skoler, institusjoner, idrettsforeninger og lignende 1 års garanti
5 års garanti på hovedrammen

*Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3580
EAN-kode4005251358005
VaremerkeFinnlo Maximum
Mål & Vekt
Lengde150 cm
Bredde137 cm
Høyde157 cm
Vektmagasin2x 72 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt180 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner2

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen