• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Tredemøller > Finnlo Alpine IV
Finnlo

Finnlo Alpine IV

Finnlo Alpine IV
Beskrivelse

Beskrivelse

Tredemøllen med det profesjonelle løpsarealet på 140x52 cm har en 2-HK-motor, en makshastighet på 20 km/t og en helling som kan justeres til hele 12%. Tredemøllen tilbyr et variert utvalg av treningsprogram, tre pulsstyrte program, Body-Fat-program og har også en brukervennlig hurtigstartknapp med seks ulike hastigheter og ulik helling.

Enten du løper, trener eller forbereder deg til et maraton - skaff deg tredemøllen ALPINE IV fra FINNLO i Hammar-serien. Hastigheten kan økes helt opp til utrolige 20 km/t, noe som er utmerket for intensiv trening. Du vil effektivt forbrenne kalorier, forme kropen og bygge opp ben- og setemuskulaturen din. Takket være sine profesjonelle egenskaper er FINNLO av Hammer ALPINE IV perfekt tilpasset, slik at du kan fokusere på neste utfordring.

Treningsdata på 7 tommer som lar deg velge mellom elleve ulike treningsprogram.

Den kraftige 2-HK-motoren gir jevn spenning på tredemøllen FINNLO av Hammer ALPINE IV, og den er også utstyrt med en LCD treningsdata som tilbyr deg 7 automatiske treningsprogram. Dette er perfekt for deg som vil forberede deg til neste løpskonkurranse. Skjermen viser deg viktig informsjon som tid, distanse, hastighet, brente kalorier og puls.

Til tross for tredemøllens utrolige makshastighet på 20 km/t kan også hellingen justeres opp til 12 %. Hastigheten og hellingen kan også endres med svært praktiske knapper som finnes på håndtakene på tredemøllen.

Pulsen kan måles via en innebygd sensor på håndtakene eller gjennom et valgfritt brystbelte med integrert chip. Tre ulike pulsprogram gir deg maksimal sikkerhet, og skulle du overskride hjerteslaget du har valgt vil denne tredemøllen automatisk justere både hastighet og helling for å gjeninnstille programmeringen.

Det helt nye Body-Fat-programmet tillater deg å holde kontinuerlig kontroll på treningsprogresjonen og måler også kroppsfettet ditt.

Multifunksjonsdata med et display på 7 tommer

Tredemøllen FINNLO av Hammer ALPINEs hjerte er den førsteklasses treningsdataen på 7 tommer. Du kan velge mellom forhåndsinnstilte treningsprogram blant elleve ulike program. Tredemøllen tilbyr også pulskontrollert trening, hvor maksimalt hjerteslag vises på skjermen via håndtakene som har en innebygd sensor, eller via et brystbelte. Dislayet viser også annen relevant informasjon som distanse, tid, hastighet og brente kalorier.

Det profesjonelle løpsarealet er støtdempende og gir deg følelsen av å løpe i skogen.

Trdemøllens mål er på 179x80x138 cm, men med mekanismen for å slå den sammen får tredemøllen et nytt kompakt mål på 108x80x150. Til tross for sin 2-HK-motor og mange rå funksjoner, veier FINNLO Alpinekun 84 kg og kan når som helst flyttes ved hjelp av transporthjulene.

Brystsele som måler puls er ikke inkludert.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerHa3511
EAN-kode4005251351105
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer7 st
Mål & Vekt
Lengde179 cm
Bredde80 cm
Høyde138 cm
Vekt84 kg
Mål når slått sammen108 x 80 x 150 cm
Løpeoverflate lengde142 cm
Løpeoverflate bredde50 cm
Høyde (gulv-løpeflate)20 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-12%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2 hk
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen