• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Tredemøller > Master Fitness Master T25 Tredemølle
Master Fitness

Master Fitness Master T25 Tredemølle

Master Fitness Master T25 Tredemølle
Beskrivelse

Beskrivelse

Beste Budsjettvalg ifølge Best-i-test.nu!

Løpebånd fra Master Fitness med løpeoverflate i full størrelse som også er utstyrt med en sterk motor på 2,5 hk, som er den viktigste funksjonen når du velger tredemølle til regelmessig trening. Båndet er enkelt å slå opp og rulle bort etter at man er ferdig trent. For hjemmebruk er dette løpebåndet veldig bra utstyrt. Løpebåndet har en makshastighet på 2 km/h noe som gjør at det passer perfekt også til intervalltrening.

Anmeldelse fra Pulssonen

Master T25 er en rimelig og god tredemølle som vil passer godt til nybegynnere som ønsker sin første tredemølle, samt muligheten til å trene virtuelt gjennnom den populære tjenesten Zwift.

Master T25 Tredemølle er bygget på en stabil plattform med et «lett» design som ikke tar mer plass enn nødvendig. Egenvekten er ikke mer enn 88 kg, og det er derfor en relativt enklel tredemølle å flytte rundt- ikke minst takket være de innebygde transporthjulene. Den lave vekten gjør derimot at møllen ikke blir like stabil på høye hastigheter for tyngre løpere. Maksimal brukervekt er oppgitt til 130 kg, men som alltid anbefales det å være godt innafor denne vektgrensen.

Master T25 kommer med en middels kraftig motor på 2,5 HK og er i stand til å levere en topphastighet på 20 km/t og stigning på 15 %. Løpebåndet er relativt kompakt med sine 140 cm x 51 cm, men bør likvel være nok for de fleste. Soft Drop dempesystemet er bra for en tredemølle i denne klassen, selv om det ikke demper slagene like godt som på de dyrere modellene fra Sole, NordicTrack, etc.. T25 benytter også valser på 50 mm (jo større, desto bedre), og selv om det ikke når opp til toppmodellene, så er det meget bra for en tredemølle i denne prisklassen.

I front står en konsoll med en enkel LCD-skjerm som gir oversikt over treningsdata om tid, avstand, hastighet, puls og kcal. Konsollen har også hurtigknapper som gjør det enkelt å justere hastighet og stigning, samt start/stop. Master T25 Tredemølle kommer forhåndsinnstilt med 36 ulike programmer, integrerte pulssensorer i håndtakene, samt støtte for ekstern pulssensor (5 kHz)..

En av de store fordelene med Master T25 Tredemølle er støtten med treningsappen Zwift (støtter også Kinomap og iConsole+ Training). Her kan du løpe i din egen virtuelle verden, konkurrere med andre løpere på andre siden av jordkloden, å løpe virtuelle konkurranser i sanntid. Du kan også opprette egne ruter i Google Maps som løpes på møllen og tredemøllen sender automatisk hastigheten til Zwift.

Master T25 Tredemølle kommer med et praktisk stativ for nettbrett og flaskeholdere. Når tredemøllen ikke er i bruk kan løpebåndet foldes opp for å ta mindre plass, og transporthjul i front forenkler flytting.

Til tross for at Master T25 Tredemølle langt i fra er like kraftig som tredemøllene fra Sole- og NordicTrack, så er det likevel en solid tredemølle for deg som er ute etter en rimelig mølle for å løpe noen timer i uka. Den er jevnt over stabil, godt utstyrt rent teknisk, men også funksjonsmessig. Vær derimot klar over at egenvekten på 88 kg er ikke veldig tungt, og for løpere på 90kg+, anbefales det å velge en stødigere tredemølle som Sole F65, Sole 85, eller NordicTrack X22i.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

Artikkelnummer6-60325
EAN-kode7330101058734
VaremerkeMaster Fitness
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer36 st
Antall brukereJa
Mål & Vekt
Lengde172 cm
Bredde87 cm
Høyde137 cm
Vekt88 kg
Mål når slått sammen120 x 87 x 148 cm
Tykkelsen på tredemøllebeltet1,6 mm
Løpeoverflate lengde140 cm
Løpeoverflate bredde51 cm
Høyde (gulv-løpeflate)19 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Stigningsintervaller0-15%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Zwift KompatibelJa
Motor & Drivsystem
Motor2,5 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen