• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG FØR MAI! Opptil 60%

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Tredemøller > Abilica Mill 30
Abilica

Abilica Mill 30

Abilica Mill 30
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica Mill 30 er perfekt for deg som liker å variere treningen med intervaller og lengre, rolige treningsøkter med både gange og løping.

En solid tredemølle i et moderne og plasseffektivt design med en veldimensjonert tredemølle og mulighet for å koble til motiverende apper. Abilica Mill 30 kommer med en 2,0 HK DC-motor. Tredemøllen har en hastighet fra 0,8 til 19 km/t og tredemøllen måler 50 x 150 cm. Tredemøllen har totalt 12 forhåndsinnstilte programmer, 3 pulsprogrammer og 3 programmer som du kan stille inn selv. Tredemøllen har elektronisk høydejustering i 12 nivåer, som gir deg de utfordringene du ønsker. Den har praktiske hjul for å justere hastighet og stigning. Med dette hjulet kan du velge om du vil justere hastigheten 0,1 eller 1,0 km per justering. Dette er perfekt når du ønsker en rask fartsøkning i intervaller, eller når du vil presse deg selv litt ekstra på lange turer. Den har også hurtighjul for hastighet og stigning. Abilica Mill 30 har høyttalere og tilkoblingsmuligheter for å spille musikk. En moderne LED-skjerm som viser tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls gjør det enkelt å følge fremgangen på treningen.

Abilica Mill 30 kan kobles til flere treningsapper. Med Zwift-appen kan du løpe i den virtuelle verdenen, og du kan enten ta en rolig tur alene eller bli med i fellesskapet og jogge sammen med andre. Zwift lar deg også holde oversikt over treningsprogrammene dine. I iConsole+ Treningsappen kan du enkelt lage dine egne intervalløkter og treningsruter i «map my route» og i betalingsappen Kinomap kan du trene til inspirerende videoer fra spennende treningsruter fra hele verden. Tredemøllen er sammenleggbar og har hjul for enkel bevegelse. Abilica Mill 30 veier 71 kg. Maks brukervekt er 125 kg.

Anmeldelse fra Best i test

Ekstremt prisgunstig og brukervennlig tredemølle med flere smarte funksjoner
Den prisgunstige tredemøllen Abilica Mill 30 har en maksimal hastighet og stigning som er tilstrekkelig for de aller fleste. Tredemøllen er sammenleggbar og er utstyrt med Bluetooth, noe som gjør at den er kompatibel med både pulsbelter og flere spennende treningsapper, blant annet Zwift og Kinomap.

Praktiske funksjoner før skjønnhet
Jo da, konsollen har kanskje ikke de vakreste knappene, men de er tydelige og tjener sin hensikt. Alle treningsprogrammene er angitt i form av miniatyrbilder ved siden av displayet, noe som gjør det enklere å forstå de ulike programmene.

Til å være en tredemølle i den lavere prisklassen er dempingen virkelig god – verken for myk eller for hard. DC-motoren er på akseptable 2 hk, og i tillegg viser våre målinger at den justerer både hastighet og stigning like raskt som mye dyrere tredemøller. Rett under displayet er det en hylle der du kan plassere nettbrettet, perfekt hvis du vil bruke en av appene eller bare vil se noe morsomt på padden mens du løper.

Geniale dreieknapper øker brukervennligheten
Det vi liker aller best, er imidlertid de smarte dreieknappene på håndtakene som lar deg justere både hastighet og stigning på et blunk. I normal modus er hvert hakk på dreieknappen 0,1 km/t, men med den spesielle boost-knappen trykket inn endres dette til 1,0 km/t i stedet. Perfekt for intervaller der man gjerne vil øke og redusere hastigheten ekstra raskt.

Abilica Mill 30 er et perfekt valg for deg som ser etter en brukervennlig tredemølle, men har et begrenset budsjett. Prisen inkluderer flere tekniske funksjoner som ellers kun finnes på dyrere tredemøller.  
                                                
+Flott dreieknapp, Zwift-kompatibel, mye for pengene
– Kjedelig design

Anmeldelse fra Pulssonen

Abilica Mill 30 er en ny og spennende modell fra Abilica som kombinerer en god og solid tredemølle med et moderne og og funksjonelt design.

Abilica Mill 30 ligner i stor grad storselgeren Masterfit TP 200, men har et litt mer moderne design med en slankere ramme og «renere» konsoll. Begge de to modellene passer godt til nybegynnere som ønsker sin første tredemølle.

Abilica Mill 30 er bygget på en stabil plattform med et plassbesparende og elegant design som gjør at den tar minimalt med plass når den er montert. Egenvekten på kun 71 kg gjør den enklere å håndtere enn de tyngre modellene på godt over 100 kg, men resulterer i at møllen ikke blir like stabil på høye hastigheter for tyngre løpere. Løpere på 90kg+, anbefales å velge en stødigere tredemølle som Sole F65, Sole 85, eller NordicTrack X22i.

Abilica Mill 30 kommer med en enkel motor på 2 HK (3 HK Peak i kortere perioder), og er i stand til å levere en topphastighet på 19 km/t og stigning på 9 % fordelt over 12 nivåer. Konsollen har praktiske hjul for justering av fart og stigning som lar deg velge om du skal justere farten 0.1 eller 1.0 km pr justering. Merk at ettersom motoren ikke er kraftigere, vil de være begrenset hvor raskt den klarer å akselerere under f.eks. intervaller. Løpebåndet er relativt romslig med sine 150 cm x 50 cm, og dempesystemet sørger for god komfort under løpeturen ved å redusere slag og støt mot bein og knokler.

Noe av det beste med Abilica Mill 30 er den oversiktlige konsollen i front. Denne har fått en tydelig oppgradering sammenlignet med mange tredemøller i denne klassen, og byr på god oversikt og enkel justering. I midten står en enkel LCD-skjerm som gir oversikt over aktuell treningsdata, og på sidene er det hurtigknapper som gjør det enkelt å justere hastighet og stigning. Abilcia Mill 30 kommer forhåndsinnstilt med 12 ulike programmer 3 puls programmer og 3 manuelle.

En av de store fordelene med Abilica Mill 30 er kompatibel med treningsappen Zwift (støtter også Kinomap og iConsole+ Training). Her kan du løpe i din egen virtuelle verden, konkurrere med andre løpere på andre siden av jordkloden, å løpe virtuelle konkurranser i sanntid. Du kan også opprette egne ruter i Google Maps som løpes på møllen og tredemøllen sender automatisk hastigheten til Zwift.

Abilica Mill 30 tredemølle kommer med et praktisk stativ for nettbrett, innebygde høyttalere, flaskeholder, pulssensorer i håndtakene, og tilkoblingsmuligheter for å spille musikk. Løpebåndet kan enkelt foldes opp når det ikke er i bruk.

Abilica Mill 30 er en spennende og fin tredemølle som er konkurransedyktig takket være en kombinasjon av å være godt utstyrt, og å levere god valuta for pengene. Prisen er nemlig ganske lav, og du kan egentlig ikke be om mer i denne prisklassen.

  • Maksimal hastighet: 19 km/t
  • Motor: 2,0 hk
  • Topp motorytelse: 3 hk
  • Motortype: DC
  • Mål på tredemølle: 50 x 150 cm
  • Høyde (gulv - løpeflate): 18 cm
  • Motorisert stigning: Ja
  • Oppstigningsnivåer: 12
  • Maks gradient: 9 %
  • Sammenleggbar: Ja
  • Justerbare ben: Ja
  • Transporthjul: Ja
  • Mål sammensatt: 182 x 81 x 136 cm (L x B x H)
  • Dimensjoner brettet: 112 x 81 x 153 cm (L x B x H)
  • Produktvekt: 71 kg
  • Maks brukervekt: 125 kg
Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerMy374661
EAN-kode7051943746619
VaremerkeAbilica
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer12 st
Mål & Vekt
Lengde182 cm
Bredde81 cm
Høyde136 cm
Vekt71 kg
Mål når slått sammen112 x 81 x 136 cm
Løpeoverflate lengde150 cm
Løpeoverflate bredde50 cm
Høyde (gulv-løpeflate)18 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt125 kg
Stigningsintervaller12 st
Funksjoner
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2,0 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0,8 km/h
Høyeste hastighet19 km/h
Garanti
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen