• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Løpeutstyr > Treningstilbehør > Titan LIFE Boobuddy Black, 1 pcs.
Titan LIFE

Titan LIFE Boobuddy Black, 1 pcs.

Titan LIFE Boobuddy Black, 1 pcs.
Beskrivelse

Beskrivelse

Boobuddy er ett nytt bærbart brystbånd for kvinner som ønsker ekstra støtte og komfort når de trener. Det bæres over brystene, enten over eller under en sports-bh eller en helt vanlig bh.

Den kompresjonen som Boobuddy gir kan forhindre overflødig bevegelse som kan føre til leddskader og strekking av hud.

Hvorfor kan kvinner få hengende bryster?

Brystene er kompliserte og må pleies. Bindevev i brystene (Coopers leddbånd) er tynne og ikke så sterke. Leddbåndene forbinder brystvevet med det nedre laget av brystets hud. Disse leddbåndene er viktige for å holde brystene i sin normale posisjon og opprettholde sin normale form. Bli leddbåndene slappe eller strukket, mister brystet sin form. Huden er også en stor støttestruktur for brystet. Bemerk deg dog at hengende bryster delvis er bestemt av gener, alder, graviditet, røyking og vekt.

Bevegelse ved løping

Brystene er i bevegelse uansett om du utfører jogging eller spurting. Bevegelsen under løping kan resultere i midlertidig smerte og ubehag. Det kan også føre til en mer permanent strekning av leddbåndene og setter ytterligere belastning på huden. En normal bh kan redusere hopp, men ikke like godt som en sports-bh kan. Boobuddy kan sammen med en støttende sports-bh være med på å forhindre at hud og leddbånd strekker seg.

Hva er beviset?

Noen kvinner er bekymret for at løping kan forårsake irritasjon omkring brystet. Det finnes ingen studier som viser virkningen av Boobuddy på hengende bryster, men det er god forskning på ”brystkinematikk” som har sett på treningsrelaterte brystsmerter (mastalgi) i sammenheng med bhens design. Løping får brystene til å bevege seg i en sirkulasjon på seks bevegelser (opp-ned, side-side, frem-tilbake). Smerter kommer fra brystene som beveger seg uten å være synkronisert med resten av kroppen. Bryststørrelse har betydning, og store bryster beveger seg mer enn små. Portsmouth Universitet Institut for Idræt og Motion har gjennomført forskning av brysters helse. Deres forskning påviste at flere kvinner kunne få en skade i deres bryster på grunn av utilstrekkelig bryststøtte, noe som påvirker en kvinnes løpekinetikk (bevegelse) og kan ha negative fysiologiske konsekvenser for både helsen og eventuelle sportslige resultater.

HVORDAN HJELPER BOOBUDDY?

Boobuddy er med på å forhindre overdreven bevegelse og støtter derfor brysthelsen, spesielt ettersom brystsstørrelsen stiger. Det gjør den ved å tilføye mer kompresjon til toppen av brystene. Boobuddy kan brukes i tillegg til en velsittende sports-bh for å gi ekstra støtte. Ikke alle sports-bher vil forhindre ”hopp” 100%. Husk at det er mye bedre å gjøre alt du kan for å forbli sunn og forhindre en hengende bust, ettersom det dessverre er uerstattelig.

Boobuddy finnes i 2 farger, i to ulike størrelser. Boobuddy er justerbar da materialet er elastisk og sitter sikkert med borrelås.

  • Sort: Small (90 cm) og Medium (100 cm)
  • Rosa: Small (90 cm) og Medium (100 cm)

1 stk. pr. pakke

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerLi470-000310
EAN-kode-
VaremerkeTitan LIFE
Farge-
Størrelser-

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen