• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

SALG - Opptil 60%

Tilbake
Fitness > Yoga > Yoga matte > Gymstick Pro Yoga Mat
Gymstick

Gymstick Pro Yoga Mat

Gymstick Pro Yoga Mat
Beskrivelse

Beskrivelse

Perfekt valg for kommersielle studioer og yogasenter, samt for hjemmebrukeren. Overlegen holdbarhet og en overflate som hindrer svette og fuktighet i å trenge inn i matten. Kan kjøpes i to forskjellige fargesett: Svart/rød og Svart/grå.

Anmeldelse fra Best i test

Hygienisk yogamatte med fin balanse og utmerket demping                                      
Gymstick Pro Yoga Mat er en stabil yogamatte både for yoga og svette treningsøkter. Dempingen er behagelig uten å være for myk og den forseglede overflaten gjør det enkelt å tørke av svette og annet smuss.

Matte i lateksfri PVC
Pro Yoga Mat er laget av lateksfri PVC, som er det vanligste materialet i yogamatter. PVC er en type plast, men produksjonsprosessen er dessverre ikke særlig bra for miljøet. Mange billigere modeller kan dessuten inneholde ftalater, som kan være helseskadelige ved å virke hormonforstyrrende. Ifølge produsenten er imidlertid denne matten helt fri for gifter og består av en mer miljøvennlig PVC, noe vi ikke har undersøkt nærmere.

God balanse til tross for tykkelsen
Vi har testet Pro Yoga Mat både under roligere yogaøkter og mer krevende, intense økter med mye svette. Den er relativt tykk, noe som noen ganger føre til at en yogamatte oppfattes som svampete og dermed gi dårligere balanse. Gymstick har lykkes godt med å balansere dette, og Pro Yoga Mat gir et stabilt inntrykk til tross for tykkelsen. Matten har dessuten en forseglet overflate som gjør det vanskeligere for svette å trenge inn, noe som også motvirker at matten føles svampete.

Til tross for tykkelsen er den også relativt kompakt med høy tetthet, noe som gjør at matten er tyngre enn mange andre modeller i testen. Hvis du planlegger å bære med deg matten ofte, er det andre modeller som er bedre egnet til dette. Det er heller ingen bærestropp eller bag inkludert.

Stabil matte for hjemmetrening
Pro Yoga Mat fra Gymstick passer for deg som trenger en stabil og balansert matte både til yoga og trening hjemme. Den passer fint for deg som også trener litt svettere økter ettersom den forseglede overflaten er lett å tørke av.
                                                                                               
+ Lett å tørke av, god demping
– Tung, produksjonen belaster miljøet

Spesifikasjoner:

  • Mål (LxBxH): 180 x 61 x 0,6 cm
  • Vekt: 2,5 kg
Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerGy61022-G
EAN-kode-
VaremerkeGymstick
Farge-
Hull for hengingNei
Mål & Vekt
Lengde180 cm
Bredde61 cm
Høyde0,6 cm
Tykkelse6 mm

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen