Kraftmark tilbyr treningsutstyr i alle størrelser og varianter til selskaper, foreninger, leierforeninger og kommuner. Hos oss på Kraftmark finner du et bredt utvalg med alt fra hoppetau til tredemøller.


Vi tilbyr markedets beste support når du investerer i utstyr. Vi besøker deg for å se på lokalene for produksjon av tegninger og 3D-tegning på utstyret i lokalene slik at du får den optimale løsningen for akkurat din bedrift. Hvis det er en maskin eller en komplett pakke, hjelper vi deg på best mulig måte. Vi tilbyr komplette løsninger med gulv, skap, maskiner, service og installasjon.

Vi hjelper deg med å utstyre bedriftens treningsstudio uansett hvilken visjon du har. Våre selgere hjelper deg fra idé til ferdig anlegg. Vi tilbyr flere forskjellige finansieringsalternativer. Se mer under Finansiering

Hotell
Kraftmark tilbyr treningsutstyr i alle størrelser og varianter for hoteller og spafasiliteter.

Hos oss på Kraftmark finner du et bredt utvalg med alt fra hoppetau til tredemøller. Vi tilbyr markedets beste støtte når du investerer i utstyr. Vi besøker deg for å se på lokalene for produksjon av tegninger og 3D-tegning på utstyret i lokalene slik at du får den optimale løsningen for akkurat ditt hotell. Hvis det er en maskin eller en komplett hotellpakke, hjelper vi deg på best mulig måte. Vi tilbyr komplette løsninger med gulv, skap, maskiner, service og installasjon.

Vi hjelper deg med å utstyre hotellet ditt uansett visjon. Våre selgere hjelper deg fra idé til ferdig anlegg. Vi tilbyr flere forskjellige finansieringsalternativer. Se mer under Finansiering