Kraftmark tilbyr markedets mest fleksible finansieringsalternativer.

Generelle fordeler med leasing og leie:

  • Du betaler for utstyret ditt mens det brukes, noe som resulterer i en jevnere og sikrere kontantstrøm. Hvis noe skulle endres i løpet av avtaleperioden, har du alltid muligheten til å si opp med oss ​​når som helst.
  • Finansieringsmodellen vår gir en rekke fordeler. Du slipper den store kostnadsbyrden og får dermed bedre likviditet for løpende driftskostnader samtidig som både aksjekapitalen og bankens kredittramme forblir intakt og brukbar.
  • Enkelt å budsjettere med den månedlige kostnaden.
  • Hele kostnaden kan trekkes på kortere tid hvis ønskelig.

I tillegg til kjøp tilbyr Kraftmark tre forskjellige finansieringsordninger:

Leasing

Den enkleste måten å kjøpe utstyr uten å binde egenkapital. Leasing betyr at en forhåndsbestemt restverdi er satt (vanligvis 10%). Dette gir kunden både rett og plikt til å løse inn produktene til den fastsatte restverdien. Den vanligste leasingperioden er 24 til 60 måneder. Leasing velges når du er sikker på at du har valgt rette utstyrspakke. Leasingavtaler kan kombineres med våre serviceavtaler.

Leie

Når du leier, eier Kraftmark produktene. Du betaler en fast månedlig kostnad for å bruke produktene. Du kan velge å kjøpe produktene etter leieperioden eller returnere dem. De vanligste leieperioder er 24 - 60 måneder. Alle våre leieavtaler kan kombineres med serviceavtaler. Enkelt, smidig og trygt.

Funksjonsleie

En funksjonell avtale er en leieavtale der service og reservedeler er inkludert i leieperioden. Kontakt oss for mer informasjon om funksjonell leie.

Priseksempel:

Finansiert beløp 
måneder
Månedlig kostnad             36 måneder 
Månedlig kostnad 60 
måneder 
50 000 kr    
1263 kr   
 822 kr
200 000 kr 
 5049 kr    
3288 kr
500 000 kr   
 12 621 kr    
 8218 kr
1 000 000kr     
25 241 kr    
 16 436 kr