• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Pulsklokker > Treningsklokker > Garmin Forerunner® 255S Music
Garmin

Garmin Forerunner® 255S Music

Garmin Forerunner® 255S Music
Beskrivelse

Beskrivelse

LØP PÅ ET HØYERE NIVÅ

  • Tren mot nye mål. La oss ta neste skritt sammen, med rytme i steget ditt.
  • Vi hjelper deg med å få den trenings- og restitusjonsinnsikten du trenger – pluss musikk for å motivere deg underveis.
  • Få en oversikt over søvn, pulsvariasjonsstatus og daglig trening med morgenrapporten.
  • Lad mindre og tren mer med opptil 12 dagers batteritid i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-modus.
  • Press grensene dine med en innebygd triatlon-funksjon og mer enn 30 aktivitetsprofiler.
  • Planlegg strategien din med daglige forslag til treningsøkter, løpsdetaljer med mer på løpsmodulen.
  • Bruk en komplett pakke med avanserte beregninger og treningsverktøy for å nå målene dine.
  • Betal raskt og enkelt med Garmin Pay™ kontaktløs betaling1 – og lytt til musikk når du er på farten.

LAGET FOR LANGE LØPETURER

Få et uforstyrret bilde av din daglige helsetilstand og nattesøvn med opptil 12 dagers batteritid i smartklokkemodus og opptil 26 timer i GPS-modus.

(NESTEN) LIKE LETT SOM EN FJÆR

Med sin slanke design og vekt på 39 g vil du nesten glemme at du bruker Forerunner® 255S Music – selv når du sover.

ROBUST DESIGN

Med brukervennlige knapper og silikonbånd er denne klokka klar til bruk – og slitasje – med slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 3.

MORGENRAPPORT

Få en helseoversikt når du våkner - sammen med en oversikt for pulsvariasjon (HRV) og værvarsler. Du kan til og med tilpasse rapporten til å vise deg hva du vil se.

PULSVARIASJONSSTATUS

Få en dypere forståelse av din generelle helse, restitusjon og treningsytelse gjennom pulsvariasjon mens du sover, basert på teknologi utviklet av Firstbeat Analytics™-avdelingen vår.

INNEBYGDE SPORTSAPPER

Ta del i mer enn 30 innebygde aktiviteter, inkludert triatlon- og svømmeprofiler – nye i Forerunner 255-serien. Bytt til neste aktivitet med ett knappetrykk under løp og treningsøkter.

LØPSMODUL

Gjør deg klar for neste løp med treningstips, daglige personlige forslag til treningsøkter og prognoser for fullføringstid basert på løpsdetaljer, vær og ytelse.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER

Se hele uka med daglige foreslåtte treningsøkter som tilpasses etter hvert løp og samsvarer med ytelsen og restitusjonen din, i tillegg til løpene som kommer opp i Garmin Connect™ appkalenderen.

GARMIN COACH

Adaptive treningsprogrammer (gratis) som inkluderer programmer for 5 km, 10 km og halvmaraton med veiledning fra trenere som tilpasser seg deg og dine mål.

LØPSKRAFT

Når du bruker en løpsdynamikksensor eller et HRM-Pro™ pulsbelte, får du en kontinuerlig måling over hvor mye kraft du bruker mot underlaget når du løper, slik at du lettere kan styre intensiteten under trening.

RESTITUSJONSTID

Se hvor lenge du bør restituere før din neste intensive treningsøkt basert på statistikken fra din siste treningsøkt samt generelt stress, søvn og daglige aktiviteter utenom trening.

PACEPRO™-FUNKSJON

Denne funksjonen hjelper deg med å planlegge strategien for løpsdagen gjennom GPS-basert løpsveiledning for en valgt løype eller distanse. Slik kan du tilpasse innsatsen til det som venter deg.

TRENINGSSTATUS

Ved hjelp av nye indikatorer som pulsvariasjonsstatus, nylig treningshistorikk og ytelse får du en enkel innsikt i den generelle innsatsen din – og om du trener produktivt, nærmer deg toppen eller sliter.

AKUTT BELASTNING

Se treningshistorikken din, og sammenlign intensiteten til de siste treningsøktene med det optimale området for å forbedre treningen din.

TRENINGSEFFEKT

Se hvordan treningsøktene dine påvirker utholdenhet, hastighet og styrke med aerob og anaerob treningseffekt og få tilbakemelding for anbefalt restitusjonstid.

YTELSESKONDISJON

Få en analyse av tempo, og puls når du løper, for å få en sanntidsvurdering av din nåværende ytelsesevne.

LØPSDYNAMIKK

Når du bruker en løpsdynamikksensor eller et HRM Pro pulsbelte, måler Forerunner 255S Music klokka avgjørende løpsstatistikk som løpefrekvens, skrittlengde, kontakttid på bakken og balanse med mer – samtidig som du sammenligner deg med andre i Garmin Connect-appen.

LØYPER

Opprett eller finn eksisterende løyper i Garmin Connect-appen. Et godt tips for å finne ny motivasjon og steder du kan løpe. Du kan også planlegge nye turer på andre plattformer som Strava og Komoot, og deretter automatisk synkronisere dem med Forerunner-enheten din.

VISUELL LØPSBEREGNING

På grunnlag av løpshistorikken din og det generelle kondisjonsnivået ditt kan du få et estimat av hva tempoet ditt kan være for 5 km, 10 km – eller til og med en maraton. Dessuten belyser trenddata virkningen av treningen din over tid.

VARIASJON I TRENINGEN

Varier treningen din med ulike typer treningsøkter. Gratis økter for HIIT, styrke, kondisjon, yoga og pilates er forhåndsinnlastet på klokka, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler hele tiden din puls2 med nyeste generasjon pulssensor og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile2.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING

Få poengsum på søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan gjøre det bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene samt puls, stress, pulsoksymetri3 og respirasjon.

PULSOKSYMETERSENSOR

Sensoren på håndleddet pulsoksymetersensor3 overvåker oksygenmetningen i blodet for å støtte avansert søvnovervåking og høydeakklimatisering.

MENSTRUASJONSSPORING

Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women’s Health Tracking-appen.

INTENSITETSMINUTTER

Funksjonen for intensitetsminutter forteller deg når du har opptjent dem i løpet av dagen og under hvilken aktivitet.

STRESSMÅLING

Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokka registrerer at du er stresset.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON

Loggfør en tominuttersøkt for å registrere viktig statistikk, inkludert puls2, pulsvariasjon, pulsoksymetri3, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect-appen på en kompatibel smarttelefon.

STØTTE FOR MULTIBÅNDS-GNSS

Få tilgang til flere globale navigasjonssatellittsystemer, og få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter for bedre nøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres bort, er svake eller vanligvis ikke trenger inn – noe som gir deg overlegen nøyaktighet for hvor langt og hvor raskt du har løpt – selv i utfordrende miljøer.

MUSIKK PÅ HÅNDLEDDET

Last ned opptil 500 sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (krever abonnement).

GARMIN PAY

Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay1. Se hvilke banker som støtter denne tjenesten her.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en Apple®- eller Android™-smarttelefon. Hvis du har en Android-telefon, kan du til og med svare på tekstmeldinger.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokka registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering4 posisjonen din til nødkontakter. Hendelsesregistrering er aktivert som standard bare for utvalgte aktivitetsprofiler.

LIVETRACK-FUNKSJON

Bruk LiveTrack til å la venner og familie følge sanntidsposisjonen din4 og til og med se hele løypa du har planlagt. Vær sikker på at dine kjære vet akkurat hvor du løper.

GARMIN CONNECT-APP

Se helse- og treningsinformasjonen din, koble til og konkurrer med venner, meld deg på utfordringer for å gjøre deg fortjent til merker og mer – alt i én gratis, abonnementsfri app.

CONNECT IQ™-BUTIKKEN

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgeter fra Connect IQ Store-appen lastet ned på en kompatibel smarttelefon.

I esken

  • Forerunner® 255S Music
  • Lade/datakabel
  • Dokumentasjon

1 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet.
2 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
3 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
4 Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon.. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. Apple® er et varemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Android er et varemerke for Google LLC.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerGa010-02641-32
EAN-kode-
VaremerkeGarmin
Farge-

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen