• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Crosstrainer > Schwinn 570E ELLIPTICAL
Schwinn

Schwinn 570E ELLIPTICAL

Schwinn 570E ELLIPTICAL
Beskrivelse

Beskrivelse

Crosstrainer av høy kvalitet for aktiv hjemmebruk. Schwinn 570E crosstrainer er stilig og har moderne funksjoner som hjelper deg med å ta treningen til neste nivå. Den er utstyrt med 29 treningsprogrammer som gir komfort og variasjon i treningen. Magnetmotstanden av høy kvalitet er veldig stille i bruk og har 25 motstandsnivåer, noe som gjør den egnet for brukere på alle nivåer, uavhengig av treningsnivå. Den lange skrittlengden på 51 cm gjør treningen til "ski-lignende", noe som reduserer belastningen på ledd og knær. Den er derfor perfekt for helhetlig trening, fra aktive treningsentusiaster til trening for eldre aldersgrupper.

570E er utstyrt med en dobbel skjermkonsoll som lar deg spore treningsdata selv når en bok eller iPad er i holderen på toppen av konsollen. Fra LCD-skjermer med høy oppløsning overvåker du 13 forskjellige indikatorer som gir omfattende informasjon om treningen. Du overvåker i sanntid, avstand, hastighet, hastighet, kalorier, puls, treningssekvens, intensitet, måloppnåelse og treningsprogrammet som brukes.

Fra et bredt spekter av treningsprogrammer finner du en program som passer deg og som motiverer og tar deg mot dine mål. Prøv for eksempel 12 profilprogrammer eller ett av de 9 pulsprogrammene (4 for nybegynnere, 4 for avanserte og 1 tilpasset program). I tillegg har crosstrainer to kondisjonstester for forskjellige brukernivåer (1 nybegynner og 1 mer avansert) samt restitusjonstester. Du kan overvåke pulsen din med integrerte pulssensorer eller med et 5 kHz pulsbelte, som selges separat. En komfortabel 3-trinns vifte blåser kjølig luft, noe som ytterligere øker komforten under treningen. Med innebygde akustiske høyttalere kan du lytte til favorittmusikken din direkte fra MP3-spilleren eller telefonen.

Med motorisert tiltjustering får du variasjon og gjør trening tyngre. Vippingen kan justeres fra 0-10 grader, som enkelt styres direkte fra knappene på konsollen. Store formede stativer holder føttene på plass selv under høyintensiv trening.

570E Crosstrainer-tilkobling
Schwinn 570E er utstyrt med den nyeste Bluetooth-teknologien, som gjør at enheten kan enkelt kobles til flere applikasjoner. Du kan enkelt koble 570E Crosstrainer til flere applikasjoner som Schwinn Trainer, MyFitnesspal, Under armour Record, Google Health eller Apple Health. Med disse appene kan du nøye overvåke utviklingen av treningen din og oppnå dine mål.

Explore The World- applikasjon
Med appen Explore The World kan du trene på de mest fantastiske veiene rundt om i verden. Tren i ditt eget tempo og nyt landskapet mens appen automatisk justerer hastigheten din. Opplev fantastiske ruter av forskjellige lengder rundt om i verden. Ruter legges til hver måned, slik at du kan nyte nytt landskap gang på gang. Merk! Explore The Worlds gratis versjon har tre tilgjengelige ruter. Hvis du vil ha flere ruter, må du velge et betalt abonnement.

Revolutionerende overføringsteknologi
I motsetning til et marked der det er konstant konkurranse om den største svinghjulvekten, Schwinn har spesielt fokusert på den omfattende utviklingen av svinghjul og overføringsteknologi. Svinghjulets vekt forteller imidlertid ikke hele sannheten om enhetens nivå eller dets nytteverdi. Den viktigste faktoren er dens kinetiske rotasjonshastighet, som har størst effekt på følelsen så vel som på hvordan motstandene føles. Schwinn crosstrainers har et sirkulært vektet svinghjul med tre ganger rotasjonshastigheten mot andre merker av trenere. Dette er mulig med det store girforholdet 1:11 og det omkretsbrettede svinghjulet, hvor vekten plasseres på svinghjulets ytterkanter. Det gir en naturlig og responsiv følelse selv når du trener med høyt motstandsnivå.

Takket være denne revolusjonerende teknologien kan svinghjulets vekt holdes lav, noe som gjør enheten mer holdbar. Dette gjør det mulig for Schwinn-enheter å vare lenger i aktiv bruk, tilby tyngre motstandsnivåer og er lettere å bevege seg på grunn av lavere vekt, men uten å ofre følelse og trening.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerGy570E
EAN-kode708447910042
VaremerkeSchwinn
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMNei
KcalJa
WattNei
PulsJa
Antall programmer29 st
Mål & Vekt
Lengde178 cm
Bredde72 cm
Høyde161 cm
Vekt74,5 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt136 kg
Skrittlengde51 cm
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
DrivningFrontdrevne
Svinghjulsvekt6 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen