• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

Styrkekampanje - Klikk her!

Tilbake
Kondisjon > Treningsapparater > Crosstrainer > Reebok Crosstrainer GX40S
Reebok

Reebok Crosstrainer GX40S

Reebok Crosstrainer GX40S
Beskrivelse

Beskrivelse

Trening på en crosstrainer er en hard form for trening hvor brukeren har total kontroll over intensiteten. Med en kombinasjon av hastighet og motstandsnivå kan du enkelt forbrenne mange kalorier.

Andvendelse av Reebok GX40S One Series er en effektiv trening samtidig som den er skånsom mot ledd. Jo høyere motstanden er (32 nivåer), desto hardere er det å bevege pedalene og armene. Dersom du kun ønsker å fokusere på underkroppen kan du holde på et styr som ikke er bevegelig. Fordelen med en crosstrainer er at den gir mulighet for bevegelse av muskulaturen fra skulder til hofte (på tvers), samt styrke ben. Videre gir den en god sirkeltrening og øker dermed kondisjonen.

Computeren har 20 programmer hvor 12 er forhåndsinnstilte. 3 programmer er til et ønsket mål: tid, distanse og forbrendte kalorier. 3 ytterligere programmer er til watt-test, pulstest, restitusjon samt manuelt program. Videre er det mulighet for et personlig brukeroppsett. Mange valgmulighetersom kan gjøre din trening variert og motiverende.

Under trening har du enkelt overblikk over all data på den 5,5" store skjermen. Du kan blant annet lese av dine aktuelle pulsverdier målt på en pulssensor som er plassert på begge armer av crosstraineren.

Reebok GX40S crosstrainer er meget stillegående og er robust. Maskinen kan stilles inn til gulvnivå slik at den står rett og stabil. Den er utstyrt med transporthjul slik at den enkelt kan flyttes rundt i huset.

Monteringsveiledning følger med. Alle deler er markert og detaljert beskrevet i manualen, i rekkefølgen maskinen skal settes sammen. 

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerLi270-101112
EAN-kode5055436111139
VaremerkeReebok
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Antall programmer15 st
Mål & Vekt
Lengde135 cm
Bredde72 cm
Høyde169 cm
Vekt49,1 kg
Høyde (gulv-løpeflate)32 - 45 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Skrittlengde38 cm
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
DrivningBakdrevne
Svinghjulsvekt9 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien gjelder kun innendørs bruk. I tilfeller hvor produktet er brukt uforsiktig eller feil, gjelder ikke garantien for produktet. Eksempler på dette kan være Bruk utendørs, bruk i fuktige omgivelser. Bad/vaskerom er et eksempel på denne typen miljøer.

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen