• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Funksjonell > Funksjonell Annet > Plyo box > LivePro Soft Plyo Metric Boxes
LivePro

LivePro Soft Plyo Metric Boxes

LivePro Soft Plyo Metric Boxes
Beskrivelse

Beskrivelse

Med Livepro Plyostack kan du bygge akkurat det du trenger. Hoppkassene selges separat, og du kan kombinere dem som du ønsker. Plyostacks kan festes sikkert med tilhørende borrelåsbånd. De er tilgjengelige i størrelsene 60 cm, 45 cm, 30 cm, 15 cm og 7.6 cm (overflate).

Plyostack Jump Boxes er spesielt designet for CF-trening, høy puls og intens trening. De utvikler styrke i føttene, så vel som eksplosivitet og generelle fitness-nivå.

Skuffene er laget av myk perlebomull dekket med slitesterk nitril-gummi. Den myke strukturen tilbyr allsidighet og sikkerhet for trening som ellers har høy skaderisiko. Takket være den myke overflaten skader du deg ikke hvis du ikke skulle klare å hoppe. Dette betyr at treningen kan tas til ekstreme nivåer, da du ikke trenger å bekymre deg for harde kanter på bokser laget av tre eller metall. Plyostack er lett å rengjøre med en fuktig klut.

MERK! Det gule dekselet på 76 mm som kan sees på bildene selges separat og bør alltid velges som en del av pakken. Velg først den øvre delen på 76 mm og deretter riktig høyde, f.eks. 457 mm for en total høyde på 533 mm. Vi anbefaler at du bruker Plyostack-skuffer hver for seg med bare dekselet.

Livepro Plyostack er de eneste selvbygde Plyostack-boksene på markedet!

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerGYLP8151-76
EAN-kode-
VaremerkeLivePro

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen