• Rask levering
  • Eget lager
  • 14 dagers returret

TIL LAGERTØMMING

Tilbake
Rehab og helse > Helse > Vibrasjonstrening > Gorilla Sports Vibrasjonsplate - Lifeplate 1.0
Gorilla Sports

Gorilla Sports Vibrasjonsplate - Lifeplate 1.0

Gorilla Sports Vibrasjonsplate - Lifeplate 1.0
Beskrivelse

Beskrivelse

Vibrasjonsplate som har en plate som er 53x40 cm, tåler en belastning på opptil 100 kg og har en frekvens på 18,3-40 Hz.

For at du skal kunne bruke vibrasjonsplaten i alle posisjoner, er alle kontrollknappene på panelet også tilgjengelige på fjernkontrollen. Det gjør det veldig enkelt å justere treningstiden, styrken på vibrasjonen, frekvensen på vibrasjonen og mellom de tre programmene.

For ytterligere treningsmuligheter følger det med to gummibånd til platen. Treningsbåndene har skikkelige håndtak hvor lengden kan justeres for å tilpasses den respektive øvelsen eller til brukerens høyde ved hjelp av borrelås.

I tillegg til muligheten til å justere frekvensen på vibrasjonene, kan du også stille inn styrken på vibrasjonen, velg mellom to nivåer; myk og sterk. Dermed kan en mykt innstilt høyfrekvent vibrasjon forsterkes ytterligere til en sterk.

Vise

Treningsdata som tid, vibrasjonsintensitet, vibrasjonsfrekvens og program kan enkelt leses av på de to skjermene. LED-skjermene gjør det enkelt å lese uansett om det er lyst eller mørkt der du står.

Program

LifePlate 1.0 har tre forhåndsprogrammerte programmer implementert. Disse endrer automatisk vibrasjonshastigheten i løpet av tiden du velger å jobbe deg gjennom en av dem.

I det manuelle programmet stiller brukeren inn intensitet/frekvens, platens hardhet i vibrasjonen og tidspunktet for selve treningen for hver enkelt øvelse.

Demping

Vibrasjonsplater overfører deler av de genererte vibrasjonene til gulvet hvor det, avhengig av gulvets struktur, genereres mer eller mindre støyende lyder. Derfor må en god vibrasjonsplate også ha nedadgående demping. Vanskeligheten ligger i justeringen av denne dempingen slik at den ikke forårsaker reduksjon i volumet og kvaliteten på vibrasjonene. Når det er sagt, er demping spesielt viktig og LifePlate 1.0 har fire polstrede fjærer som gir stillegående drift og god vibrasjon på vibrasjonsplaten.

Spesifikasjon

Spesifikasjon

ArtikkelnummerGOMX-600164-00019-00011.0
EAN-kode4260244711070
VaremerkeGorilla Sports
Display
TidJa
Antall programmer3 st
Mål & Vekt
Lengde56 cm
Bredde50 cm
Høyde21 cm
Vekt13 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt100 kg

Rask levering Velg mellom flere leveringsmetoder
Eget lager Stort lager, rask levering
Åpent kjøp 14 dagers returret
Alltid sikre betalinger Få først betal senere

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen